Ανακοίνωση αποκοπής και καταβολής μερίσματος χρήσης 2005

Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας SPRIDER Α.Ε. που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Ιουνίου 2006 ενέκρινε την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για την καταβολή μερίσματος ποσού 0,10 ευρώ ανά μετοχή. Το ως άνω ποσό είναι απαλλαγμένο από κάθε παρακράτηση φόρου σύμφωνα με τον Ν. 2238/94 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρίας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2006. Από την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2006 οι μετοχές της Εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα λήψης του ως άνω μερίσματος.
Η καταβολή του μερίσματος θα αρχίσει την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2006 και θα γίνεται από την Τράπεζα EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. με τους παρακάτω όρους:
1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α.
2. Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε. για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει την εξαίρεση του χειριστή τους στο Σ.Α.Τ.
3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διαφόρους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας EFG EUROBANK ERGASIAS Α.Ε.
Η είσπραξη του μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 και 3 θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης. Για κάθε πληροφορία, οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας (κ. Ιωάννης Χαδόλιας, τηλ. 210-66 09 924). Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός πενταετίας παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων