Ανακοίνωση πληρωμής μερίσματος χρήσεως 2005

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με απόφαση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της "GLOBAL ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΕΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Ε.Ε.Χ.", της 27ης Ιουνίου 2006 το μέρισμα της χρήσεως 2005 ανέρχεται σε Ευρώ 0,30 ανά μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι μετά το πέρας της συνεδρίασης του ΧΑ στις 29 Ιουνίου 2006. Από την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2006, ημέρα αποκοπής δικαιώματος μερίσματος, η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσεως 2005.
Το μέρισμα θα αρχίσει να καταβάλλεται τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2006 μέσω του δικτύου της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias AE. με τους παρακάτω τρόπους:
- Μέσω πίστωσης, στην ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος,του λογαριασμού των μετόχων στην Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. για όσους έχουν ορίσει την Τράπεζα ως χειριστή του λογαριασμου αξιών τους στο σύστημα ΣΑΤ και έχουν εξουσιοδοτήσει την Τράπεζα για την είσπραξη μερίσμτος.
- Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ. και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής όπως ορίζεται από τα άρθρα, 329 του Καν. του Χ.Α. και 39 του Καν. του Κ.Α.Α.
- Όσον αφορά στις μετοχές που τηρούνται στον ειδικό λογαριασμό της μερίδας των μετόχων, το μέρισμα θα παραλαμβάνεται από τον αντίστοιχο χειριστή ΣΑΤ (Τράπεζα) κατόπιν σχετικής αιτήσεώς του.
- Μέσω του Δικτύου των καταστημάτων της EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. για όσους εκ των μετόχων δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση στους χειριστές Σ.Α.Τ. (τουλάχιστον πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία πληρωμής του μερίσματος με σχετική επιστολή στο Κ.Α.Α.), ή για όσες μετοχές τηρούνται σε μερίδες μη εμφανισθέντων επενδυτών. Η πληρωμή του μερίσματος θα γίνεται είτε α) απευθείας στο μέτοχο με την προσκόμιση του Δελτίου της Αστυνομικής Ταυτότητας είτε β) σε τρίτο πρόσωπο με την προσκόμιση εξουσιοδότησης η οποία φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου όσο και του εξουσιοδοτημένου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ, & ΑΦΜ) θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη αρχή.

Η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος της χρήσης 2005 μέσω της Τράπεζας EFG Eurobank Ergasias Α.Ε. θα είναι δυνατή για πέντε έτη (έως και 30/12/2011).
Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν μέσα σε πέντε (5) χρόνια παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι να επικοινωνούν στα τηλέφωνα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρίας: 210-3357158, 210-3357159.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων