Ανακοίνωση πληρωμής μερίσματος χρήσης 2005

H Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ της 10/05/2006, αποφάσισε ομόφωνα τη διανομή μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2005. Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της Εταιρίας μετά το πέρας της συνεδρίασης στο Χ.Α. κατά την 31.5.2006. Κατά συνέπεια από την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2006 (ημερομηνία αποκοπής) οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος χρήσης 2005. Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2006 από τα καταστήματα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EFG EUROBANK ERGASIAS ΑΕ στους χειριστές Σ.Α.Τ. (Θεματοφύλακες και Χρηματιστηριακές Εταιρίες) των δικαιούχων μετόχων, με τους παρακάτω τρόπους:
1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ., και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α., οι οποίοι έχουν αποδεχθεί τους όρους της σύμβασης διανομής προσόδων μεταξύ της πληρώτριας Τράπεζας και των Χειριστών, σύμφωνα με τα παραπάνω.
2. Μέσω του δικτύου καταστημάτων της EFG EUROBANK ERGASIAS AE για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει την εξαίρεση του χειριστή τους στο Σ.Α.Τ.
3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της EFG EUROBANK ERGASIAS A.E. ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.Β.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 2005 H Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της εταιρίας ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ της 10/05/2006, αποφάσισε ομόφωνα τη διανομή μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2005. Δικαιούχοι του μερίσματος θα είναι οι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της Εταιρίας μετά το πέρας της συνεδρίασης στο Χ.Α. κατά την 31.5.2006. Κατά συνέπεια από την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2006 (ημερομηνία αποκοπής) οι μετοχές της εταιρίας διαπραγματεύονται στο ΧΑ χωρίς το δικαίωμα λήψης μερίσματος χρήσης 2005. Η καταβολή του μερίσματος θα γίνει την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2006 από τα καταστήματα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EFG EUROBANK ERGASIAS ΑΕ στους χειριστές Σ.Α.Τ. (Θεματοφύλακες και Χρηματιστηριακές Εταιρίες) των δικαιούχων μετόχων, με τους παρακάτω τρόπους: 1. Μέσω των χειριστών στο Σ.Α.Τ., και σύμφωνα με τη νέα διαδικασία διανομής, όπως ορίζεται στα άρθρα 329 του Κανονισμού του Χ.Α. και 39 του Κανονισμού του Κ.Α.Α., οι οποίοι έχουν αποδεχθεί τους όρους της σύμβασης διανομής προσόδων μεταξύ της πληρώτριας Τράπεζας και των Χειριστών, σύμφωνα με τα παραπάνω. 2. Μέσω του δικτύου καταστημάτων της EFG EUROBANK ERGASIAS AE για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει την εξαίρεση του χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. 3. Για όσους εκ των μετόχων δεν καταστεί δυνατή, για διάφορους λόγους, η πίστωση μέσω των χειριστών τους, θα είναι δυνατή η είσπραξη του μερίσματος μέσω του δικτύου καταστημάτων της EFG EUROBANK ERGASIAS A.E. Η είσπραξη του μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 και 3 θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρίας (τηλ: 210 5519300).Η είσπραξη του μερίσματος για τις περιπτώσεις 2 και 3 θα πραγματοποιείται με την προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του Μετόχου, ενώ η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κ.κ. μέτοχοι να απευθύνονται στο Τμήμα Μετόχων της Εταιρίας (τηλ: 210 5519300).


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων