Απάντηση σε επιστολή της Ε.Κ.

Η εταιρία INTERSONIC ADVANCED TECHNOLOGIES ABEE με επιστολή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: Σε απάντηση της από 24/1/2005 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία INTERSONIC ADVANCED TECHNOLOGIES ABEE με επιστολή της προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

1. Σε ότι αφορά στην εισηγμένη Intersonic η λειτουργία της συνεχίζεται κανονικά και δεν έχουν προκύψει άλλα ζητήματα που να επηρεάζουν την οικονομική και περιουσιακή κατάσταση πλην αυτών που έχουν αναφερθεί σε απαντήσεις σχετικών ερωτημάτων του ΧΑ που έχουν δημοσιευτεί στο Ημερήσιο δελτίο Τιμών. Σχετικά με την OMP EUROPE Α.Β.Ε.Ε. αναφέρεται ότι την περασμένη Πέμπτη, 20/01/2005 εκδικάστηκε στο Πρωτοδικείο Θήβας αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης που υπέβαλε η Τράπεζα EFG Eurobank Ergasias. Η Intersonic συγκατατέθηκε στο διορισμό προσωρινής διοίκησης και αναμένεται εντός της εβδομάδας η έκδοση σχετικής απόφασης από το Πρωτοδικείο Θηβών.

2. Σχετικά με τους λόγους παραίτησης μελών του ΔΣ της Intersonic και του ΔΣ της OMP σας αναφέρουμε τα εξής


- Ο κ. Φώτιος Γυλλιάδης παραιτήθηκε από μέλος του ΔΣ της OMP καθώς δεν ήταν δυνατή η λειτουργία του οργάνου μετά την παραίτηση του κ. Δ. Ψαραδάκη δεδομένου ότι ήταν τριμελές και δεν μπορούσε να συγκληθεί νόμιμα για να εκλέξει νέο μέλος του ΔΣ.
- Ο κ. Αθανάσιος Πουλιάδης εξελέγη μέλος του ΔΣ της Intersonic στις 10/12/2004 και παραιτήθηκε στις 30/12/2004 λόγω φόρτου εργασίας εξαιτίας του οποίου δεν του επιτρέπεται να παραβρίσκεται στις συνεδριάσεις του ΔΣ όπως αναφέρει στη σχετική επιστολή του.
- Ο κ. Δημήτριος Κρασσόπουλος παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους τόσο από το ΔΣ της Intersonic όσο και από το ΔΣ της OMP EUROPE Α.Β.Ε.Ε.
- Ο κ. Δημήτρης Ψαραδάκης παραιτήθηκε από Γενικός Διευθυντής, Εντεταλμένος Σύμβουλος αλλά και απλό μέλος του ΔΣ της Intersonic και από Διευθύνων Σύμβουλος αλλά και απλό μέλος του ΔΣ της OMP EUROPE A.B.E.E. επικαλούμενος μεταξύ άλλων ότι παρά το γεγονός ότι έχει υποβάλει κατ επανάληψη και εγκαίρως αιτήματα στο ΔΣ της Intersonic και στις πιστώτριες τράπεζες για επίλυση του προβλήματος cash flow της OMP EUROPE Α.Β.Ε.Ε. δεν έτυχε καμίας ανταπόκρισης.

3. Όπως έχουμε γνωστοποιήσει μέσω του ΗΔΤ του ΧΑ καταβάλλονται προσπάθειες για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή στην OMP EUROPE Α.Β.Ε.Ε. Επιπλέον προσπάθειες καταβάλλονται και για την μητρική εισηγμένη εταιρία. Προς το παρόν η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο των συζητήσεων και δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη. Επιπλέον συνεχίζουμε τις συζητήσεις-διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο όμιλος. Θεωρούμε ότι η κατοχή του 100% της OMP EUROPE Α.Β.Ε.Ε. η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη και πλέον σύγχρονη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας ψηφιακών μέσων αποθήκευσης της ΕΕ προσφέρει σημαντικές δυνατότητες ανεύρεσης στρατηγικού επενδυτή. Σημειώνεται πάντως ότι πλην μιας τράπεζας η οποία έχει καταγγείλει τις δανειακές συμβάσεις που έχουμε συνάψει και έχει υποβάλλει αίτηση υπαγωγής της Intersonic στο άρθρο 46 του Ν 1892/90 και της OMP στο άρθρο 46Α του ιδίου νόμου ουδεμία άλλη τράπεζα έχει κινήσει διαδικασίες εναντίον της Intersonic. Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι για την επίλυση του προβλήματος που προκύπτει από την έλλειψη δυνατότητας διακύμανσης της μετοχής το ΔΣ της Intersonic αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 25/02/2005 με θέμα την λήψη απόφασης για reverse split.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων