Απάντηση σε Επιστολή του Χ.Α.

Σε απάντηση της από 12/7/2005 επιστολής του Χ.Α. και σε συμπλήρωση της από 12/7/2005 επιστολής της, η εταιρία ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ AEBE με επιστολή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

'Η εταιρεία PRIMA ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ιδρύθηκε πρόσφατα, οι μέτοχοί της είναι άπαντες μέλη της οικογένειας αδελφών Δοντά και ελέγχουν το 100% του μετοχικού της κεφαλαίου. Όπως μας ενημέρωσε η εταιρεία PRIMA ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, σε εφαρμογή του ΠΔ 51 γνωστοποιήσεις έγιναν μόνο από τους υπόχρεους μετόχους της, δηλαδή αυτούς που είχαν ποσοστό άνω του 5% στο μετοχικό κεφάλαιο της "ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ". Κατά συνέπεια το λοιπό ποσοστό πλέον του "33,71% περίπου" της επιστολής σας αφορά στους μετόχους της PRIMA ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, μέλη επίσης της οικογένειας αδελφών Δοντά, των οποίων το ποσοστό των μετοχών τους στην ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ ήταν πολύ κατώτερο του 5%. Μας διευκρινίσθηκε επίσης αρμοδίως ότι στην εταιρεία PRIMA ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ουδείς μη μέλος της οικογένειας αδελφών Δοντά μετέχει.

Μετά τα παραπάνω θεωρούμε αυτονόητο ότι η μεταβολή στην μετοχική σύνθεση της ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ ΑΕΒΕ, όπου στην θέση μελών της οικογένειας αδελφών Δοντά υπεισήλθε η κατά 100% ελεγχόμενη υπ' αυτών PRIMA ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ουδεμία επίπτωση θα έχει στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων