Απάντηση σε Επιστολή του Χ.Α.

Σε απάντηση της από 13/7/2005 επιστολής του Χ.Α. σχετικά με δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας, η εταιρία ΕΛΓΕΚΑ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα: «

1) Κατ' αρχήν το δημοσίευμα της εφημερίδας έχει κάνει λάθος στο νόμισμα. Δεν είναι 14,9 εκ. Ευρώ αλλά 14,9 δις Lei ήτοι 414 χιλ. Ευρώ. Αυτά προς αποκατάσταση της ορθότητας των αριθμών.

2) Η εν λόγω εταιρεία Siebenburgermilch είναι εγκατεστημένη σε ακίνητο της ELGEKA FERFELIS ROMANIA, και ανήκει σε ποσοστό 80% στη σύζυγο του Βασίλη Φερφέλη, συνεταίρου μας στη Ρουμανία. Με απόφαση της τελευταίας Γ.Σ. στις 08/07/2005 διαχειριστής ορίστηκε ο Βασίλης Φερφέλης, ο οποίος ζήτησε ήδη την απόσυρση των απαιτήσεων της εταιρείας εναντίον της ELGEKA FERFELIS. Οι απαιτήσεις αυτές εκδηλώθηκαν από τον προηγούμενο διαχειριστή και εταίρο κατά 20% για διαφορές μαζί του, οι οποίες μεγενθύθηκαν.

3) Η εταιρεία για την οποία ο λόγος, έχει κεφάλαια 55 (πενήντα πέντε) Ευρώ, και ήδη ο διαχειριστής της Βασίλης Φερφέλης, κινείται προς την κατεύθυνση της λύσης της, αφού δεν έχει κάποιο σοβαρό αντικείμενο, και ο λόγος απόκτησής της αφορούσε κυρίως το ακίνητο στο οποίο στεγαζόταν και ενδιέφερε την ELGEKA FERFELIS ROMANIA.»


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων