Απάντηση σε Επιστολή του Χ.Α.

Σε απάντηση επιστολήτου Χ.Α. σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ της 24/08/2005, με τίτλο 'Υπολειτουργούν τα εργοστάσια - Ανησυχούν οι εργαζόμενοι - Μένουν από πρώτη ύλη μονάδες της Κλωνατέξ', καθώς και στα πλαίσια της Απόφασης 5/204/14.11.2000 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και των σχετικών αποφάσεων της κείμενης νομοθεσίας, η εταιρία με επιστολή της προς το Χ.Α. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:

Το σχετικό άρθρο αναφέρεται σε τρία βασικά θέματα και συγκεκριμένα, στη λειτουργία των κλωστοϋφαντουργικών μας μονάδων, στην ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του σχεδίου ανάκαμψης και στο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου. Αναφορικά με τη λειτουργία των κλωστοϋφαντουργικών μας μονάδων αλλά και την υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου αναδιάρθρωσης του τομέα κλωστοϋφαντουργίας, το οποίο συνέταξε ο σύμβουλος των τραπεζών, σας γνωρίζουμε ότι το εν λόγω επιχειρησιακό σχέδιο υποβλήθηκε απο τον σύμβουλο και αναμένεται η έγκρισή του από τις κύριες πιστώτριες τράπεζες. Το επιχειρησιακό σχέδιο μεταξύ άλλων προβλέπει την αναδιάρθρωση των παραγωγικών μας μονάδων, τη χρηματοδότηση σε κεφάλαια κίνησης για τη βέλτιστη λειτουργία των παραγωγικών μας μονάδων και τη μείωση του υφιστάμενου ανθρώπινου δυναμικού. Για το σκοπό αυτό η εταιρία εξήγγειλε και υλοποιεί πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου.

Συνεπώς, η άμεση έγκριση από τις πιστώτριες τράπεζες του επιχειρησιακού σχεδίου αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάκαμψη και εξυγείανση της εταιρίας. Ενδεχόμενη καθυστέρηση ατην υλοποίηση του επιχειρησιακού σχεδίου θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στα αποτελέσματα της εταιρίας.

Κατόπιν όλων των ανωτέρω, μετά την έγκριση του επιχειρησιακού σχεδίου από τις πιστώτριες τράπεζες, η εταιρία θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ανακοινώσεις προς το επενδυτικό κοινό και τους εργαζομένους.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων