Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου

Στο πλαίσιο του Ν. 3340/2005 και της απόφασης 3/347/12.07.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η εταιρία ΔΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ γνωστοποιεί ότι κατά τη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την εκλογή του από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 23ης Φεβρουαρίου 2006, αποφασίστηκαν:

1. Η συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα ως εξής:
Αντώνιος Μπίμπας, εκτελεστικό Μέλος, Πρόεδρος.
Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος, εκτελεστικό Μέλος, Αντιπρόεδρος.
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, εκτελεστικό Μέλος, Διευθύνων Σύμβουλος & Γενικός Διευθυντής.
Γεώργιος Κατσιμπρής, μη εκτελεστικό Μέλος.
Στυλιανός Πανταζίδης, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό Μέλος.
'Αγγελος Αντζουλάτος, ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό Μέλος.
'Αγγελος Τσιχριντζής, μη εκτελεστικό Μέλος.

2. Η νέα εκπροσώπηση της Εταιρίας ως ακολούθως:
Το Διοικητικό Συμβούλιο ανέθεσε τη διοίκηση και την εκπροσώπηση της Εταιρίας στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Αντώνιο Μπίμπα, στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κο Κωνσταντίνο Στεργιόπουλο και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Γενικό Διευθυντή της Εταιρίας κο Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, οι οποίοι ενεργώντας πάντοτε ανά δύο από κοινού υπό την εταιρική επωνυμία, θα ασκούν όλες τις εξουσίες και αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά στην παρούσα απόφαση ή όσων εξουσιών και αρμοδιοτήτων εκ του νόμου και του Καταστατικού απαιτούν τη συλλογική ενέργεια των μελών. Ειδικά για τις συναλλαγές της Εταιρίας με Τράπεζες και εν γένει χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ανάληψη χρημάτων, έκδοση και είσπραξη επιταγών η Εταιρία δεσμεύεται πάντοτε με δύο υπογραφές εκ των κου Αντώνιου Μπίμπα, κου Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, κου Κωνσταντίνου Στεργιόπουλου και της κας Κυριακής Χριστοδούλου, ενεργώντας ανά δύο από κοινού και υπογράφοντες κάτωθι της εταιρικής επωνυμίας. Επίσης την Εταιρία για τις υπόλοιπες καθημερινές της συναλλαγές με τις Τράπεζες, δημόσιο και οργανισμούς κοινής ωφελείας και κοινωνικής ασφάλισης, δύναται να εκπροσωπεί ένας εκ των κ.κ. Αντώνιου Μπίμπα, Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, Κωνσταντίνου Στεργιόπουλου ή Κυριακής Χριστοδούλου εφόσον πρόκειται για συναλλαγές που δε δημιουργούν υποχρεώσεις της Εταιρίας. Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι οι κ.κ. Αντώνιος Μπίμπας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παραχωρούν την άσκηση συγκεκριμένων από τις αρμοδιότητες και εξουσίες τους, που τους παρέχονται από την παραπάνω απόφαση, σε μέλη του Δ.Σ. και υπαλλήλους της Εταιρίας, καθώς και να αναθέτουν την εκπροσώπηση της Εταιρίας ενώπιον των δικαστικών αρχών σε πληρεξούσιους δικηγόρους. Οι παραπάνω εξουσιοδοτήσεις ισχύουν μέχρις ανακλήσεώς τους από το Διοικητικό Συμβούλιο και οι τρίτοι που συναλλάσσονται με την Εταιρία θα μπορούν να βασίζονται στις εξουσιοδοτήσεις που δίνονται με την παρούσα απόφαση μέχρις ότου τους κοινοποιηθεί νέα απόφαση τροποποιητική της παρούσας. Οι δοθείσες μέχρι σήμερα εξουσιοδοτήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που αφορούν τα θέματα διαχειρίσεως και λειτουργίας της Εταιρίας, παραμένουν ίδιες μέχρι ανακλήσεώς τους.

3. Ο διορισμός μελών της Επενδυτικής Επιτροπής:
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε η σύνθεση της Επενδυτικής Επιτροπής, η οποία διαθέτει συμβουλευτικό χαρακτήρα, να παραμείνει η ίδια. Η Επενδυτική Επιτροπή αποτελείται από τα ακόλουθα πρόσωπα:
Αλέξανδρος Αντωνόπουλος
Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος
Κυριακή Χριστοδούλου

4. Ο διορισμός μελών επιτροπής αμοιβών και παροχών και επιτροπής επιλογής στελεχών:
Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε η σύνθεση της επιτροπής αμοιβών και παροχών και η αντίστοιχη της επιτροπής επιλογής στελεχών να παραμείνουν ίδιες. Η επιτροπή αμοιβών και παροχών και η επιτροπή επιλογής στελεχών αποτελείται από τα ακόλουθα πρόσωπα:
Αντώνιος Μπίμπας, Πρόεδρος Δ.Σ. / Εκτελεστικό μέλος.
Αλέξανδος Αντωνόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος Δ.Σ και Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας / Εκτελεστικό Μέλος.
Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. / Εκτελεστικό Μέλος.
Κυριακή Χριστοδούλου, Προϊστάμενη Λογιστηρίου.

5. Ο διορισμός Εποπτεύοντος του Εσωτερικού Ελεγκτή: Το Διοικητικό Συμβούλιο σύμφωνα με απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 23.02.2006, όρισε τον εκ των μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου κο Γεώργιο Κατσιμπρή ως Εποπτεύοντα τον Εσωτερικό Ελεγκτή της Εταιρίας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων