Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Στον Αλιμο Αττικής, σήμερα την 22α Σεπτεμβρίου 2006, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ., στα επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου, αρ. 8, γραφεία της Εταιρείας, συνήλθαν σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι της ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ, κατόπιν της από 28 Αυγούστου 2006 πρόσκλησης του Διοικητικού συμβουλίου, νομίμως δημοσιευθείσα, για τη λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Υπήρξε νόμιμη απαρτία αφού παρευρέθησαν 14 μέτοχοι, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, οι οποίοι εκπροσωπούν ποσοστό 57,16% του συνόλου των μετοχών της εταιρείας, ήτοι 12.930.862 μετοχές με ισόποσες ψήφους.
Το σώμα των μετόχων έλαβε αποφάσεις επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ως ακολούθως:
1. Ενέκρινε την έκδοση και διάθεση από την Εταιρία, βάσει των διατάξεων του κ.ν 2190/1920 και του ν. 3156/2003, ως εκάστοτε ισχύουν, κοινού ομολογιακού δανείου ονομαστικής αξίας (κεφαλαίου) ύψους τριών εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων (Euro 3.500.000) ευρώ και τον διορισμό της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε ως Διαχειριστή Πληρωμών, εκπροσώπου των Ομολογιούχων και Πληρεξουσίου Καταβολών. Επιπροσθέτως ενέκρινε την έκδοση και διάθεση από την Εταιρία, βάσει των διατάξεων του κ.ν 2190/1920 και του ν. 3156/2003, ως εκάστοτε ισχύουν, και δεύτερου κοινού ομολογιακού δανείου συνολικής ονομαστικής αξίας (κεφαλαίου) έως του ύψους των τριών εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων (Euro 3.500.000) ευρώ και τον διορισμό της οικείας Τράπεζας, που μέλλει όπως επιλέξει το διοικητικό συμβούλιο ως Διαχειριστή Πληρωμών, εκπροσώπου των Ομολογιούχων και Πληρεξουσίου Καταβολών. Εξουσιοδότησε δε το διοικητικό συμβούλιο όπως καθορίσει τους επιμέρους όρους εκδόσεων των παραπάνω δανείων.
2. Ενέκρινε, ομοφώνως και συμφώνως προς τον νόμο και το καταστατικό, την κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της 23/08/2006, εκλογή ως μελών του διοικητικού της συμβουλίου του κ. Κωνσταντίνου Καλιαντζή ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους σε αναπλήρωση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους κ. Αλέξανδρου Βαλή και της κ. Ιφιγένειας Χατζηδάκη ως εκτελεστικού μέλους σε αναπλήρωση του εκτελεστικού μέλους κ. Σταύρου Παντελόπουλου. Περαιτέρω, ενέκρινε και την ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου σε σώμα κατά τις διατάξεις του ν. 3016/2002 περί "εταιρικής διακυβέρνησης".


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων