Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Σας γνωρίζουμε ότι έλαβε χώρα την 30.06.2005 στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στο Δήμο Αυλώνος, Θέση Ντράσεζα (ΒΙ.ΠΑ.) η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας μας κατόπιν της από 27/4/2005 πρόσκλησης του Δ.Σ. στην οποία παραστάθηκαν μέτοχοι της εταιρίας εκπροσωπούντες συνολικά 20.282.988 μετοχές, δηλαδή ποσοστό 83,47% επί του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας. Επί των θεμάτων της ημερησίας διατάξεως ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις:

1) Εγκρίθηκαν παμψηφεί οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις, οι ετήσιες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις, η έκθεση διαχείρισης του Δ.Σ., η ενοποιημένη έκθεση διαχείρισης του Δ.Σ, τα πιστοποιητικά των ορκωτών ελεγκτών λογιστών επί των οικονομικών καταστάσεων καθώς και η μη διανομή μερίσματος στους μετόχους για την εταιρική χρήση 1/1/2004 έως 31/12/2004. 2) Απαλλάχθηκαν παμψηφεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι ορκωτοί ελεγκτές λογιστές από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως επί των ετησίων οικονομικών καταστάσεων και της διαχειρίσεως της ως άνω χρήσεως. 3) Εγκρίθηκαν παμψηφεί οι αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2004. 4) Προεγκρίθηκαν παμψηφεί οι αμοιβές των μελών του Δ.Σ. για τη χρήση 2005 5) Εκλέχθηκε παμψηφεί ως Τακτική Ορκωτή Ελέγκτρια Λογίστρια για την χρήση 2005 η κ. Κωνσταντίνα Καψάλη με ΑΜ ΣΟΕΛ 16021 και ως αναπληρωτής της ο κος Βασίλειος Δόγας με ΑΜ ΣΟΕΛ 10531 και οι δύο από την εταιρία Baker Tilly Hellas AE.

6) Εκλέχθηκε παμψηφεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο από τους: ΝΕΣΤΩΡ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ - Εκτελεστικό μέλος ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ - Εκτελεστικό μέλος ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - Εκτελεστικό μέλος ΚΑΙΤΗ ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ - Εκτελεστικό μέλος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΪΚΟΣ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΣ ΜΕΛΟΣ ΔΣ - Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό μέλος

Η θητεία του νέου Δ.Σ. είναι τριετής.

7) Εγκρίθηκαν παμψηφεί οι συμβάσεις της εταιρίας με μέλη του Δ.Σ. που έχουν υπαλληλική σχέση με αυτή.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων