Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Ανακοινώνεται από την εταιρία "ELEPHANT ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ότι κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της, την 30-06-2005, στην οποία παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες το 57,61.% του συνόλου του καταβεβλημένου μετοχικού της κεφαλαίου, συζητήθηκαν όλα τα θέματα της ημερησίας διατάξεως, επί των οποίων λήφθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις.

1. Ανάγνωση των εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών επί των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων για την χρήση 2004.
2. Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων για την χρήση 2004 και διάθεση των αποτελεσμάτων της χρήσεως 1-1-2004 μέχρι 31-12-2004.
3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσεως 2004.
4. Έγκριση αμοιβών ή αποζημιώσεων των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που κατεβλήθησαν κατά τη χρήση 2004 και προέγκριση των αμοιβών ή αποζημιώσεων των προαναφερομένων για την χρήση 2005.
5. Εκλογή ως Τακτικού Ελεγκτή του κ.ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ και ως Αναπληρωματικού Ελεγκτή του κ ΣΤΡΑΒΟΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.. του Σώματος Ορκωτών Λογιστών (Σ.Ο.Λ. Α.Ε.Ο.Ε.) για τον έλεγχο των Ετησίων, Εξαμηνιαίων και Τριμηνιαίων Οικονομικών Καταστάσεων για τη χρήση 2005 και καθορισμός της αμοιβής τους.
6. Επικύρωση της απόφασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 15-10-2004 που αφορούσε Εγκριση σύμβασης της εταιρείας σύμφωνα με το άρθρο 23 α παρ.2 κ.ν. 2190/1920.
7. Επικύρωση της αντικατάστασης του κ. Γκαράνη Ιωάννη, Προέδρου και εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, του κ. Σταφυλάκη Βασίλειου, εκτελεστικού μέλους του ΔΣ και του κ. Ευθυμίου Σπυρίδωνος, μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, από τους κ.κ. Ανδρέα Κορασίδη, Ανδρέα Κωνσταντέλλο και Ιωάννη Τσιριγώτη σύμφωνα με την από 30-5-2005 απόφαση του ΔΣ της εταιρίας.
8. Εκλογή νέου πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 20 του καταστατικού της εταιρίας για διετή θητεία μέχρι 30/06/2007. Το νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας αποτελείται από τους παρακάτω:

1.ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ εκτελεστικό μέλος
2.ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ εκτελεστικό μέλος
3.ΤΣΑΠΑΛΟΣ ΣΠΙΡΙΔΩΝ εκτελεστικό μέλος
4.ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
5.ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Οι αποφάσεις επί των ως άνω θεμάτων λήφθηκαν με πλειοψηφία 100% των παρισταμένων μετόχων.

Σχετικά με τα θέματα υπ. αριθμ. 9 και 10 της ημερήσιας διάταξης και ειδικότερα τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής προς συμψηφισμό ζημιών προηγουμένων χρήσεων και την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας λόγω της παραπάνω μείωσης αντίστοιχα, δεν κατέστη δυνατή η λήψη αποφάσεων επειδή δεν επιτεύχθηκε η απαιτούμενη από το νόμο και το καταστατικό πλειοψηφία. Επί των συγκεκριμένων ως άνω θεμάτων, ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Ανδρέας Κορασίδης, ενημέρωσε τη γενική συνέλευση για το ενδεχόμενο σύγκλησης νέας έκτακτης γενικής συνέλευσης με σκοπό την ως άνω μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ή τη λήψη άλλου μέτρου, ενημερώνοντας παράλληλα τους μετόχους για την υποβολή αίτησης υπαγωγής της εταιρίας στο καθεστώς του άρθ. 46 ν. 1892/1990.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων