Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων κατόχων κοινών μετά ψήφου μετοχών της Εταιρίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την 30η Σεπτεμβρίου 2005, στην έδρα της Εταιρίας, στην οποία παρέστησαν νόμιμα μέτοχοι εκπροσωπούντες 11.793.782 μετοχές, ήτοι ποσοστό 79,10% των κοινών μετά ψήφου μετοχών και επομένως υπήρξε η νόμιμη απαρτία για τη λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως, ελήφθησαν με νόμιμη ψηφοφορία οι κατωτέρω αποφάσεις.

1). Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα επί του πρώτου θέματος και συγκεκριμένα για

i. Την μετατροπή των προνομιούχων άνευ ψήφου μετοχών σε κοινές μετά ψήφου και κατάργηση του προνομίου με ταυτόχρονη ακύρωση 1.492.475 προνομιούχων άνευ ψήφου μετοχών κατ' αναλογίαν και τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό 895.485,00 Ευρώ με δημιουργία ειδικού αποθεματικού. Κατόπιν τούτου, το Μετοχικό Κεφάλαιο μετά την παραπάνω μείωση θα ανέρχεται σε 11.641.313,40 Ευρώ διαιρούμενο σε 19.402.189 κοινές μετά ψήφου μετοχές ονομαστικής αξίας 0,60 Ευρώ εκάστης.

ii. Την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρίας περί του μετοχικού κεφαλαίου.

2). Για το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης περί πώλησης ακινήτου της εταιρείας η Γενική Συνέλευση ενημερώθηκε ότι θα ερευνηθεί περαιτέρω το τυχόν ενδιαφέρον άλλων υποψηφίων αγοραστών, μετόχων ή μη, και ότι θα επιλεγεί η βέλτιστη προσφορά βάσει εκτιμήσεως της αξίας του ακινήτου. Κατόπιν τούτου, εκρίθη ότι δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης και θέμα έγκρισης από την παρούσα Γ.Σ.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων