Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η "NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ" ανακοινώνει ότι την 19.5.2006 συνήλθε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, στην οποία συμμετείχαν 14 μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούσαν ποσοστό 67,80 % περίπου του Μετοχικού Κεφαλαίου, κατά την οποία:
α) Αποφασίσθηκε ομόφωνα η συγχώνευση δι' απορροφήσεως της Εταιρίας από την ανώνυμη εταιρίας με την επωνυμία "ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ" και τον διακριτικό τίτλο "INTERINVEST" με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου της Απορροφώσας Εταιρίας κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο από 22.12.2005 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του κ.ν. 2190/1920, του ν. 2166/1993 και εν γένει της εμπορικής νομοθεσίας.
β) Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Ισολογισμός Μετασχηματισμού (Οικονομικές Καταστάσεις Ειδικού Σκοπού λόγω Μετασχηματισμού) της 31.7.2005, η οποία αποτελεί την ημερομηνία μετασχηματισμού της συγχώνευσης.
γ) Υπεβλήθησαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα η από 26.4.2006 "Έκθεση κατ' άρθρο 289 του Κανονισμού του Χ.Α. του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ" και το διακριτικό τίτλο "NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ." προς τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων αναφορικά με την αποτίμηση των συγχωνευομένων εταιριών και τη σχέση ανταλλαγής ενόψει της συγχώνευσης της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ" και το διακριτικό τίτλο "NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Α.Ε.Ε.Χ." δια απορροφήσεως της από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία "ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ", και το διακριτικό τίτλο "INTERINVEST" και η από 17.4.2006 "Έκθεση Αποτίμησης και Γνωμοδότηση επί του ευλόγου και λογικού της προτεινόμενης σχέσης ανταλλαγής των μετόχων των υπό συγχώνευση εταιρειών "ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ" και "NEXUS ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ" σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 289 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών", οι οποίες είχαν αποσταλεί στο Χρηματιστήριο Αθηνών και δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
δ) Εγκρίθηκαν ομόφωνα το από 22.12.2005 Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης δι' απορροφήσεως της Εταιρίας από την ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία "ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ" και η από 22.12.2005 Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου προς τη Γενική Συνέλευση των Μετόχων επί του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης (κατ' άρθρο 69 παρ. 4 του κ.ν. 2190/1920).
Ειδικότερα εγκρίθηκαν ομόφωνα οι σχέσεις ανταλλαγής, σύμφωνα με τις οποίες οι μέτοχοι της Απορροφώσας Εταιρίας θα λαμβάνουν 0,3735037812 νέες ονομαστικές μετοχές της Απορροφώσας Εταιρίας ονομαστικής αξίας 2,00 ευρώ για κάθε μία (1) παλαιά μετοχή της Απορροφώσας Εταιρίας ονομαστικής αξίας 0,76 ευρώ, ενώ οι μέτοχοι της Απορροφώμενης Εταιρίας θα λαμβάνουν 0,6670589333 νέες ονομαστικές μετοχές της Απορροφώσας Εταιρίας ονομαστικής αξίας 2,00 ευρώ για κάθε μία (1) παλαιά μετοχή της Απορροφωμένης Εταιρίας ονομαστικής αξίας 1,30 ευρώ.
ε) Εξουσιοδοτήθηκαν ομόφωνα ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας κ. Γεώργιος Ασημακόπουλος και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παύλος-Σπυρίδων Παναγιωτάκος, ενεργώντας ο καθένας ξεχωριστά, για την υπογραφή της σύμβασης συγχώνευσης μεταξύ της Εταιρίας και της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ", και κάθε σχετικής δικαιοπραξίας ή δήλωσης και εν γένει την διενέργεια κάθε αναγκαίας πράξης για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης.
στ) Παρασχέθηκαν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας κ. Γεώργιο Ασημακόπουλο στη Γενική Συνέλευση διευκρινίσεις και πληροφορίες επί της πορείας της Εταιρίας και των προδιαγραφομένων προοπτικών μετά την επικείμενη συγχώνευση.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων