Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η εταιρεία με την επωνυμία ΙNTERFISH ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ ανακοινώνει, ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της την 30η Ιουνίου 2006, υπήρξε η απαιτούμενη εκ του Νόμου και του Καταστατικού απαρτία για την συζήτηση όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης, οι αποφάσεις των οποίων θεμάτων ελήφθησαν στο σύνολο τους ομοφώνως και με παμψηφία των παρευρισκομένων κ.κ. Μετόχων με 4.732.980 εμπροθέσμως δεσμευθείσες κατατεθειμένες, δηλαδή παρίστανται 1 μέτοχος με κατατεθειμένες συνολικά 4.732.980 κοινές ονομαστικές μετοχές επί του συνόλου του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας 10.722.000, ήτοι ποσοστό απαρτίας 44,14%, συνοπτικά ως ακολούθως:
- Επί του 1ου θέματος, οι παρασταθέντες και ψηφίσαντες κατά τα ανωτέρω μέτοχοι ενέκριναν τις Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης του έτους 2005 (01.01.2005 - 31.12.2005) που συντάχθηκαν με βάση τα ΔΛΠ, μετά των λοιπών Οικονομικών Καταστάσεων και των σχετικών Εκθέσεων Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου και των Πιστοποιητικών Ελέγχου των Ελεγκτών της Εταιρείας, για τα πεπραγμένα της λήξασας εταιρικής χρήσης του έτους 2005.
- Επί του 2ου θέματος, οι μέτοχοι ενέκριναν τον πίνακα διάθεσης κερδών. Σύμφωνα με την διάθεση κερδών η εταιρεία δεν θα διανέμει μέρισμα από τα κέρδη της χρήσης 2005 διότι κάλυψε ζημιές προηγούμενων χρήσεων που είχαν δημιουργηθεί από την προσαρμογή των οικονομικών καταστάσεων στα ΔΛΠ.
- Επί του 3ου θέματος, οι μέτοχοι επικύρωσαν όλες τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την διάρκεια της λήξασας εταιρικής χρήσης 2005, και απήλλαξαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τους Ελεγκτές της εταιρίας από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την διαχείριση της Εταιρίας, τις Οικονομικές Καταστάσεις και τις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις για την Εταιρική Χρήση 2005
- Επί του 4ου θέματος, εξελέγη για την τρέχουσα εταιρική χρήση 2006 ως Τακτικός Ορκωτός Ελεγκτής ο κ. Αναστάσιος Κερατσής του Επαμεινώνδα, με αριθμό μητρώου ΣΟΕ 10871 και ως Αναπληρωματική η κα Σοφία Μουρατίδου του Ιωάννη, με αριθμό μητρώου Σ.Ο.Ε. 13961, της ΣΟΛ ΑΕΟΕ.
- Επί του 5ου θέματος, οι παρασταθέντες και ψηφίσαντες κατά τα ανωτέρω μέτοχοι ενέκριναν τις καταβληθείσες για την περίοδο 2005 αμοιβές και αποζημιώσεις των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ενέκριναν την αποζημίωση κάθε μέλους του ΔΣ για παράσταση και συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου για το 2006.
- Επί του 6ου θέματος, εγκρίθηκαν οι συμβάσεις εργασίας και οι αμοιβές των μελών του Δ.Σ., για την χρήση 2005, όπως αυτές προσδιορίστηκαν από την Γ.Σ. της 30/06/2005 και προσδιορίστηκαν οι μηνιαίες μικτές αμοιβές ή μισθοί των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση του 2006.
- Επί του 7ου θέματος, οι μέτοχοι χορήγησαν άδεια σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ.1 του κ. ν. 2190/1920 στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής διεύθυνσης της Εταιρίας, να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην διεύθυνση (συνδεδεμένων) εταιριών που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
- Επί του 8ου θέματος, οι παρασταθέντες και ψηφίσαντες κατά τα ανωτέρω μέτοχοι ενέκριναν την τροποποίηση - παράταση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης επενδυτικού προγράμματος που περιλαμβανόταν και αναφερόταν στο ενημερωτικό δελτίο για την εισαγωγή μετοχών της Εταιρίας στο Χ.Α.Α. Μετά και από την παράταση που δόθηκε με την έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων την 23/11/2005 και λόγω του ότι το νέο πλάνο των επενδύσεων που αποφασίστηκε στην ανωτέρω γενική συνέλευση μετά την ένταξη της εταιρίας στον Όμιλο Σελόντα, δεν ήταν εφικτό να υλοποιηθεί χρονικά μέχρι την 30-6-2006, η παρούσα Γενική Συνέλευση αποφάσισε την παράταση του χρονοδιαγράμματος των επενδύσεων μέχρι την 31-12-2007 λαμβάνοντας υπόψη κύρια και την καθυστέρηση αποφάσεων και εγκρίσεων από τους διάφορους εμπλεκόμενους φορείς( Υπουργεία και Νομαρχίες )για τις τροποποιημένες επενδύσεις της Εταιρείας.
- Επί του 9ου θέματος, οι παρασταθέντες και ψηφίσαντες κατά τα ανωτέρω μέτοχοι ενέκριναν την αλλαγή της έδρας της Εταιρείας από την Λάρυμνα Λοκρίδος, στον Δήμο Αθηναίων. Η μεταφορά της έδρας έγινε στα πλαίσια της νέας οργάνωσης της εταιρείας μέσα από τον Όμιλο Σελόντα. Αποτέλεσμα της αλλαγής της έδρας είναι και η τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού της Εταιρείας.
- Επί του 10ου θέματος, οι παρασταθέντες και ψηφίσαντες κατά τα ανωτέρω μέτοχοι αποφάσισαν την ανάκληση του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και την εκλογή νέου. Έτσι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο είναι: Ευάγγελος Πίπας του Νικολάου Μη Εκτελεστικό Μέλος. Γεώργιος Τζαβές του Ιωάννη, Εκτελεστικό Μέλος. Ιωάννης Ανδριανόπουλος του Παναγιώτη, Εκτελεστικό Μέλος. Ιωάννης Σιώντας του Στεφάνου, Εκτελεστικό Μέλος. Γεώργιος Μπιτσάκος του Ιωάννη, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλος. Ιωάννη Αψούρη του Αλεξάνδρου, Ανεξάρτητο μη Εκτελεστικό Μέλο. Ευάγγελος Κομνηνός του Δημητρίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος.
- Επίσης, υπό του 11ου θέματος δεν έγιναν ανακοινώσεις.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων