Αποφάσεις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Στην έδρα της εταιρείας ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ, στο Λατζιμά Ρεθύμνου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2006 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας και παρευρέθησαν 2 (δύο) μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούσαν 11.853.067 μετοχές ή ποσοστό 80,4% του συνόλου των μετοχών της εταιρίας. Επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ελήφθησαν ομόφωνα οι ακόλουθες αποφάσεις:
1) Εγκρίθηκαν οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της 25ης εταιρικής χρήσης, 1ης Ιανουαρίου 2005 έως 31ης Δεκεμβρίου 2005 μετά των επ' αυτών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των ελεγκτών.
2) Απαλλάχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ο ελεγκτής από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της Χρήσης 2005.
3) Εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος στους μετόχους ύψους 0,035 Ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2005. Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 3ης Ιουλίου 2006. Ημέρα αποκοπής του δικαιώματος ορίστηκε η Τρίτη 4 Ιουλίου 2006. Κατά συνέπεια, από την ημέρα αυτή οι μετοχές της εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος. Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2006 από την πληρώτρια τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ μέσω του δικτύου καταστημάτων της.
4) Εγκρίθηκαν οι αμοιβές των μελών του Δ.Σ.
5) Αποφασίστηκε ο ορισμός Ορκωτών Ελεγκτών από την εταιρία "ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΕ" για τις Οικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2006 και καθορίστηκαν οι αμοιβές τους.
6) Την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων ύψους ευρώ 10 εκατ. τα οποία θα διατεθούν για: την αναχρηματοδότηση υφισταμένων τραπεζικών υποχρεώσεων της εταιρείας.
7) Την έγκριση της εκλογής ως ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας τους κ.κ. Τετώρο Εμμανουήλ και Γενηγιώργη Κωνσταντίνο.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων