Αποφάσεις της μετ' αναβολή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρίας της 5ης 6.2006

Γνωστοποιείται ότι στην μετ' αναβολή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας ΑΚΤΙΒ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ στις 05.06.06, συγκεντρώθηκε η απαιτούμενη από το νόμο αυξημένη απαρτία και πλειοψηφία για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, καθώς παρέστησαν 18 μέτοχοι οι οποίοι εκπροσωπούσαν 4.699.483 μετοχές, ήτοι 69,28% του μετοχικού κεφαλαίου. Ωστόσο κατόπιν πολύωρης διαλογικής συζήτησης επί των θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως, η οποία απέβη άκαρπη, η Γενική Συνέλευση, λόγω πέρατος ώρας και κόπωσης του συνόλου των παρισταμένων, αλλά και για τη δέουσα και ουσιαστική εκτίμηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης από τους μετόχους, αποφάσισε ομόφωνα τη διακοπή της συνεδρίασης και την συνέχισή της την Τετάρτη 07.06.2006 και ώρα 17:00 μ.μ στα γραφεία της Εταιρίας στο Αιγάλεω, Ιερά Οδός, αρ. 269 για να συνεχιστεί η συζήτηση επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ήτοι:
i) Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών προς συμψηφισμό ζημιών και τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας και περαιτέρω μείωση της ονομαστι-κής αξίας των μετοχών και δωρεάν διανομή μετοχών στους μετόχους της Εταιρίας, ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής τους και τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.
ii) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών, προκειμένου να εναρμονιστεί με τις επιταγές των άρθρων 28 παρ. 2 και 40 παρ. 2 του ν. 3371/2005 και τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού της Εταιρίας


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων