Η Βιοσώλ ΑΒΕ συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση ΑΕΡΙΟΝ 2005 που διεξήχθη στο κτίριο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς

Η Βιοσώλ ΑΒΕ συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση ΑΕΡΙΟΝ 2005 που διεξήχθη στο κτίριο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς από 15 μέχρι 18 Απριλίου 2005. Εκεί παρουσιάσθηκαν τα συστήματα θέρμανσης με καύση φυσικού αερίου των εταιριών OERTLI και DeDIETRICH τις οποίες αντιπροσωπεύει η Βιοσώλ. Τα εκθέματα αυτά προκάλεσαν ζωηρό ενδιαφέρον του τεχνικού κόσμου και έντονη επιθυμία των συνεργατών της Βιοσώλ για την περαιτέρω ενημέρωσή τους στις προδιαγραφές εγκατάστασης και λειτουργίας συστημάτων αερίου. Αποφασίσθηκε λοιπόν να οργανωθεί από τη Βιοσώλ σεμινάριο με συμμετοχή συνεργατών της (συντηρητών καυστήρων) στις εγκαταστάσεις της DeDIETRICH στην Αλσατία.

Η ομάδα των συνεργατών της Βιοσώλ θα αναχωρήσει στις 27 Ιουνίου και θα παραμείνει στην Γαλλία επί τετραήμερο παρακολουθώντας ειδικές επιμορφωτικές παρουσιάσεις και επισκεπτόμενη μονάδες παραγωγής και εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου. Η ανάπτυξη των πωλήσεων προϊόντων φυσικού αερίου αποτελεί μια πρόσθετη ευκαιρία ανάπτυξης για την Βιοσώλ.

Εντός των επομένων ημερών θα ολοκληρωθεί η εκτύπωση και θα αρχίσει η διάθεση του νέου ολοκληρωμένου τιμοκαταλόγου των προϊόντων θέρμανσης και κλιματισμού της εταιρείας Βιοσώλ. Η Βιοσώλ καταβάλλει προσπάθειες για να εξελιχθεί από βιομηχανία παραγωγής ορισμένων προϊόντων θέρμανσης και κλιματισμού σε προμηθευτή συνολικής λύσης για τεχνικές εταιρείες και καταστήματα στο χώρο της θέρμανσης και του κλιματισμού. Η εκτύπωση του ολοκληρωμένου τιμοκατάλογου σηματοδοτεί την επίτευξη σχετικής πληρότητας προϊόντων. Συγχρόνως η Βιοσώλ προωθεί την διάθεση κοινού προσπέκτους για τους συνεργάτες της που μετά από ειδική εμπορική συμφωνία θα αναρτούν την επιγραφή "Βιοσώλ" στα καταστήματά τους. Το πρόγραμμα αυτό επεκτείνεται σταδιακά και ήδη περισσότερα από είκοσι καταστήματα σε όλη την Ελλάδα φέρουν τις επιγραφές Βιοσώλ και Ifestos και χρησιμοποιούν το προσπέκτους της Βιοσώλ για την προώθηση των προϊόντων τους. Η Βιοσώλ Α.Β.Ε. σε συνεργασία με την Trane Hellas και την εταιρεία AxAir, που είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της οικιακής και βιομηχανικής ύγρανσης, διοργάνωσε εσωτερικό σεμινάριο παρουσίασης προϊόντων ύγρανσης ατμού στις 7 και 8 Ιουνίου.

Η παρουσίαση των προϊόντων και οι διαλέξεις του σεμιναρίου διεξήχθη την πρώτη ημέρα στις εγκαταστάσεις της Trane Hellas και την επομένη στις εγκαταστάσεις της Βιοσώλ ΑΒΕ. Τα προϊόντα ύγρανσης της AxAir περιέχονται σε κεντρικές κλιματιστικές μονάδες που διατίθενται στα πλαίσια της συνεργασίας Βιοσώλ με την Trane. Στο σεμινάριο παρουσιάσθηκε η πλήρης σειρά προιόντων AxAir που περιλαμβάνει υγραντήρες ατμού ηλεκτροδίων, υγραντήρες φυσικού αερίου, προιόντα αδιαβατικής ύγρανσης, υγραντήρες ultrasonic και ατμόλουτρα. Η εταιρεία AxAir έχει ηγετική παρουσία στην παγκόσμια αγορά προϊόντων ύγρανσης και ανήκει στον Ελβετικό εισηγμένο όμιλο εταιρειών Walter Meyer Holding. Υπενθυμίζεται στους μετόχους ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση της Βιοσώλ θα συνεδριάσει την Τετάρτη 15-6-2005 και ώρα 14:00 στα γραφεία της εταιρίας Ελ. Βενιζέλου 3-5, Ταύρος.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων