Η INTRACOM HOLDINGS ανακοινώνει την απόφαση του κ. Δεληγιάννη να ολοκληρώσει τη 16ετή πορεία του στον Όμιλο της INTRACOM

Η INTRACOM HOLDINGS ανακοινώνει την απόφαση του κ. Δεληγιάννη να ολοκληρώσει τη 16ετή πορεία του στον Όμιλο της INTRACOM με την παραίτησή του από την εταιρία και όλα τα Διοικητικά Συμβούλια στα οποία συμμετείχε.

Ο κ. Δεληγιάννης εργάσθηκε στην INTRACOM από το 1990, αναλαμβάνοντας από το 1997 Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International και το 2003 Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM διαδεχόμενος στη θέση αυτή τον Πρόεδρο της εταιρίας κ. Σ. Κόκκαλη. Η ανάληψη της ηγεσίας του Ομίλου από τον κ. Γ. Δεληγιάννη, έγινε σε μία σημαντική χρονική στιγμή και συνέβαλε ουσιαστικά στην αναδιοργάνωση και μετεξέλιξή του.

Ο κ. Δεληγιάννης δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους μετόχους και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της INTRACOM HOLDINGS, κ. Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και τους ανθρώπους του Ομίλου για 16 πολύ εποικοδομητικά χρόνια σ' έναν οργανισμό που πρωτοπορεί και μας κάνει περήφανους στην Ελλάδα και διεθνώς".

Ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης δήλωσε: "Ο κ. Δεληγιάννης συνέβαλε σημαντικά τα τελευταία χρόνια στην ανανέωση και περαιτέρω ισχυροποίηση του Ομίλου, που σήμερα διαγράφει μία νέα πορεία ανάπτυξης στις διεθνείς αγορές. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια".


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων