Η INTRACOM IT SERVICES Χορηγός και Εκθέτης στην EXPOSEC 2006

Η ΙΝTRACOM IT Services είναι χορηγός και εκθέτης στην EXPOSEC 2006, το 5ο Συνέδριο & Έκθεση για Θέματα Ασφαλείας στην Ελλάδα, που διεξάγεται στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών στις 28 και 29 Μαρτίου 2006.

Η INTRACOM IT SERVICES έχοντας αναλάβει έργα Information Security & Vulnerability Assessment και έχοντας επενδύσει στις σύγχρονες τεχνολογίες Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων, συμμετέχει στο συνέδριο με χορηγία, εκθεσιακό περίπτερο και ομιλίες στελεχών της σε δύο κύριες ενότητες του συνεδρίου:
- Περικλής Παπασπυρόπουλος, Διευθυντής Επιχειρηματικών Λύσεων - Ομιλητής στην ενότητα με θέμα "Μέτρα Προστασίας & Ασφάλειας στις Τραπεζικές Συναλλαγές."
- Νότης Ηλιόπουλος, Senior Information Security Consultant, Δ/νση Επιχειρηματικών Λύσεων - Ομιλητής στην ενότητα με θέμα "Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων"

Ο κ. Δημήτρης Πλαγιάννης, Γενικός Διευθυντής, Τραπεζικών και Επιχειρηματικών Λύσεων δήλωσε "Η ασφάλεια πληροφοριών αποτελεί μια διαρκή και επαναλαμβανόμενη διαδικασία "διαχείρισης κινδύνων". Μελετώντας τις διεθνείς τάσεις και τους κινδύνους που αυξάνονται με εκθετική συχνότητα στη σημερινή ψηφιακή εποχή, είναι αυταπόδεικτο ότι η ασφάλεια πληροφοριών δεν είναι μόνο ζήτημα τεχνολογίας, αλλά και ζήτημα διοίκησης και θέσπισης προληπτικών διαδικασιών. Με την επαναστατική εξέλιξη των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και την αυξανόμενη χρήση του ψηφιακού επιχειρείν, είναι πλέον άμεση η ανάγκη σχεδιασμού και υιοθέτησης νέων συστημάτων ασφάλειας με βάση τα διεθνή πρότυπα και τεχνολογίες. Και στην ελληνική αγορά υπάρχει η επιτακτική ανάγκη διαμόρφωσης ενός αποτελεσματικού επιχειρησιακού, τεχνολογικού και θεσμικού πλαισίου διαχείρισης της ασφάλειας με σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες".

Η ΙΝTRACOM IT SERVICES, παρακολουθώντας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις και επενδύοντας με συνέπεια στις σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες, συγκαταλέγεται σήμερα στους μεγαλύτερους σχεδιαστές και υλοποιητές έργων Διαχείρισης Ασφάλειας στην Ελλάδα, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πιστοποιημένο προσωπικό στα διεθνή πρότυπα του χώρου.

Σχετικά με την INTRACOM HOLDINGS:
Η INTRACOM ιδρύθηκε το 1977 και από το 1990 είναι εισηγμένη στο Χ.Α (ASE/FTSE-20 index). Το Δεκέμβριο 2005 με την αναδιοργάνωση του Ομίλου, δημιουργήθηκε η INTRACOM HOLDINGS, ένας από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς Ομίλους στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες, στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, στον τραπεζικό και επιχειρηματικό τομέα, στα ηλεκτρονικά αμυντικά συστήματα και στις κατασκευές. Οι σημαντικότερες θυγατρικές της είναι οι: INTRACOM TELECOM, INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS, INTRACOM IT SERVICES, INTRAKAT και η H.O.L.. Η INTRACOM HOLDINGS, ως Όμιλος, απασχολεί 5.250 εργαζόμενους, δραστηριοποιείται εξαγωγικά σε 60 χώρες και διατηρεί θυγατρικές σε 16 χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες: www.intracom.com. ###
Πληροφορίες για συντάκτες Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο τύπου της
INTRACOM HOLDINGS:
Βίβιαν Τσαμαδού, Media Relations & Public Affairs Manager τηλ. 210-667-7121, e-mail: vtsa@intracom.gr


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων