Εκποίηση ενσώματων ονομαστικών μετοχών

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 53 παρ. 2 του Ν. 3371/14.07.2005 και την απόφαση 1/380/04.05.2006 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με την εκποίηση ενσώματων ονομαστικών μετοχών, η εταιρεία "ΒΙΟΤΕΡ Α.Ε." ενημερώνει τους μετόχους της που κατέχουν ενσώματες ονομαστικές μετοχές, όπως προβούν σε κατάθεση των μετοχών αυτών το αργότερο έως την 14.07.2006 στην έδρα της εταιρείας Ευτυχίδου 45 ? Παγκράτι - Αθήνα.
Μετά την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας το Χρηματιστήριο Αθηνών θα διενεργήσει εκποίηση σύμφωνα με το άρθρο 99 του Κανονισμού Χ.Α. σε ημερομηνία που θα καθορισθεί μετά από έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Το καθαρό προϊόν της εκποίησης, μετά την αφαίρεση πάσης φύσεως εξόδων και φόρων θα κατατεθεί υπέρ των δικαιούχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων εντός 7 ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης κάθε περιόδου εκποίησης. Κατά την προσέλευσή σας θα πρέπει να προσκομίσετε :
1. Τα αποθετήρια έγγραφα ή/και τους φυσικούς ονομαστικούς τίτλους.
2. Αντίγραφο μερίδας επενδυτή του Συστήματος Αϋλων Τίτλων (Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών).
3. Αστυνομική Ταυτότητα.
Σε περίπτωση που δεν έχετε μερίδα επενδυτή στο ΣΑΤ θα πρέπει να απευθυνθείτε σε οποιονδήποτε χειριστή λογαριασμού, δηλαδή Χρηματιστηριακή Εταιρεία ή Τράπεζα Θεματοφύλακα.
Για τυχόν διευκρινήσεις και απορίες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης μετόχων στο 210/7248762-66 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων