Ελεύθερες και χωρίς περιορισμούς για τους επιβάτες οι αγορές στα Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών

Η Εταιρεία Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών ΑΕ, με αφορμή την εφαρμογή σε ισχύ από τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2006, των πρόσθετων μέτρων Ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τη διακίνηση υγρών και σε μορφή gel προϊόντων, σε όλα τα Αεροδρόμια της Ε.Ε., ενημερώνει το επιβατικό κοινό για τα εξής:
- Τα νέα μέτρα ασφαλείας αφορούν στη διακίνηση υγρών και σε μορφή gel προϊόντων (π.χ. οινοπνευματώδη ποτά, λάδι, κρέμες, αρώματα κλπ) και μόνον, που μεταφέρονται στις χειραποσκευές.
- Οι περιορισμοί που θέτουν οι κανόνες ασφαλείας στις ποσότητες και τα μεγέθη αφορούν αποκλειστικά στα προϊόντα που οι επιβάτες μεταφέρουν από το σπίτι τους ή που προμηθεύονται από χώρους/ καταστήματα που βρίσκονται πριν τον έλεγχο των καρτών επιβίβασης.
- Για τις αγορές που πραγματοποιούνται μετά τον έλεγχο των καρτών επιβίβασης, όπου βρίσκονται όλα τα καταστήματα της Εταιρείας μας, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στις ποσότητες, το είδος και τα μεγέθη συσκευασιών που θα αγοράζονται.
Η ΚΑΕ Α.Ε. προτρέπει τους επιβάτες της για κάθε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορία που χρειάζονται να συμβουλεύονται το προσωπικό της Εταιρείας σε όποιο αεροδρόμιο της χώρας κι αν βρίσκονται.

Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων