Ένα νέο προϊόν Εγγυημένου Κεφαλαίου της επιτυχημένης σειράς ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. με Δελτίο Τύπου προς το Χ.Α. γνωστοποιεί τα ακόλουθα:

Ένα νέο προϊόν Εγγυημένου Κεφαλαίου της επιτυχημένης σειράς ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS', προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών του καταθέτη/επενδυτή για εναλλακτικές λύσεις τοποθέτησης. Αυτή η έκδοση απευθύνεται σε πελάτες που έχουν καταθέσεις σε Ευρώ και οι οποίοι επιθυμούν να καρπωθούν μία υψηλή δυνητική απόδοση που μπορεί να προκύψει από την άνοδο του δείκτη FTSE/ASE-20.

Τα 'ΠΕΙΡΑΙΩΣ DIAMONDS', είναι ειδικής μορφής προθεσμιακές καταθέσεις που παρέχουν 100% εγγύηση του αρχικού κεφαλαίου στη λήξη, καθώς και τη δυνατότητα απόδοσης μεγαλύτερης από τις παραδοσιακές προθεσμιακές καταθέσεις. Τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς, για την οποία οι εγγραφές θα γίνονται από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2005 (με σειρά προτεραιότητας), μέσω των καταστημάτων της Τράπεζας, είναι: 'DIAMOND FTSE Ανόδου ΙΧ' Πρόκειται για προθεσμιακή κατάθεση σε Ευρώ της οποίας η τελική απόδοση είναι συνδεδεμένη με την πορεία του χρηματιστηριακού δείκτη FTSE/ASE 20. Συγκεκριμένα ο επενδυτής λαμβάνει ως απόδοση το 100% της ποσοστιαίας ανόδου του δείκτη εφ όσον η τιμή κλεισίματος του δείκτη δεν υπερβεί οποιαδήποτε ημέρα στη διάρκεια της κατάθεσης το ανώτατο όριο (το 115% της αρχικής τιμής του δείκτη). Σε περίπτωση που η τιμή κλεισίματος του δείκτη υπερβεί το ανώτατο όριο και ανεξάρτητα από την τελική τιμή του, ο επενδυτής θα λάβει ετησιοποιημένη απόδοση 1,70%.

Τέλος, στη περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οι ανωτέρω προϋποθέσεις, ο επενδυτής θα λάβει πέρα από το αρχικό του κεφάλαιο και ελάχιστη εγγυημένη απόδοση 0,60% (ετησιοποιημένη). Η διάρκεια της κατάθεσης είναι 1 έτος, με έναρξη την 11/2/2005 και λήξη την 10/2/2006 και το ελάχιστο ποσό συμμετοχής είναι ευρώ 10.000. Το σύνολο των τόκων καταβάλλεται στη λήξη της κατάθεσης. Αναλυτική ενημέρωση για τα προϊόντα, παρέχεται από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς, στο τηλ. 801 802 803 804 ή από την ιστοσελίδα της Τράπεζας www.piraeusbank.gr


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων