Εναρξη Ειδικής Διαπραγμάτευσης

Α. Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρία με την επωνυμία ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. (εφεξής η "Εκδότρια") ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α. με την από 2 Μαρτίου 2006 απόφασή του ενέκρινε την απόκτηση από την ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εκδότριας προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 8η Μαρτίου 2006. Η Εκδότρια έχει συνάψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. με τους εξής βασικούς όρους:
1. Η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στην κείμενη νομοθεσία. Για την υπηρεσία αυτή η Εκδότρια θα καταβάλλει αμοιβή στην ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.
2. Η σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους.
3. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. έχει συνάψει σύμβαση με τους Γεώργιο Νάκα και Κωνσταντίνο Νάκα, κύριους μετόχους της Εκδότριας, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση των κυρίων μετόχων να συνάπτουν συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

Β. Ο κ. Γεώργιος Νάκας του Φιλίππου ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α. με την από 2 Μαρτίου 2006 απόφασή του ενέκρινε την απόκτηση από την ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε. (εφεξής η "Εκδότρια") προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 8η Μαρτίου 2006. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, ο κ. Γεώργιος Νάκας του Φιλίππου, ως μέτοχος της Εκδότριας, έχει συνάψει σύμβαση με την ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε., δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

Γ. Ο κ. Κωνσταντίνος Νάκας του Φιλίππου ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Χ.Α. με την από 2 Μαρτίου 2006 απόφασή του ενέκρινε την απόκτηση από την ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας "ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε." (εφεξής η "Εκδότρια") προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 8η Μαρτίου 2006. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, ο κ. Κωνσταντίνος Νάκας του Φιλίππου, ως μέτοχος της Εκδότριας, έχει συνάψει σύμβαση με την ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε., δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreement) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

Δ. Η εταιρία ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν αίτησής της, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε με την από 2 Μαρτίου 2006 απόφασή του την απόκτηση από αυτήν της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας "ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε." (εφεξής η "Εκδότρια") και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 8η Μαρτίου 2006. Η εταιρία ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εκδότρια, με τους εξής βασικούς όρους:
1. Η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας. Για την υπηρεσία αυτή η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. θα λαμβάνει από την Εκδότρια αμοιβή.
2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εκδότρια έχει διάρκεια ενός (1) έτους.
3. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. έχει συνάψει σύμβαση με τους Γεώργιο Νάκα και Κωνσταντίνο Νάκα, κύριους μετόχους της Εκδότριας, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση των κυρίων μετόχων να συνάπτουν συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων