Έργο αξίας ευρώ 50 εκατ. αναλαμβάνει η INTRASOFT International, μέλος του Ομίλου INTRACOM, στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ένα από τα βασικότερα έργα πληροφορικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (το ESP-DIMA), προϋπολογισμού ευρώ 50 εκατ., ανέλαβε η INTRASOFT International, μέλος του Ομίλου INTRACOM, σε κοινοπρακτικό σχήμα με τις εταιρίες Trasys, Sword και TXT. Το έργο κατακυρώθηκε, μετά από διεθνή διαγωνισμό από τη Γενική Διεύθυνση Πληροφορικής της ΕΕ.

Αυτό αποτελεί μια ακόμα μεγάλη επιτυχία της INTRASOFT International στην ιδιαιτέρως ανταγωνιστική αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιβεβαιώνοντας τον πρωτεύοντα ρόλο που η εταιρία διαδραματίζει στον τομέα παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, έναν τομέα στον οποίο προσφάτως η εταιρία καταγράφει σειρά σημαντικών κατακτήσεων.

Ο σκοπός του έργου ESP-DIMA είναι η παροχή υπηρεσιών πληροφορικής προς όλες τις Γενικές Διευθύνσεις και τα Τμήματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφορικής της ΕΕ, που αποτελεί και την κεντρική υπηρεσία πληροφορικής της ΕΕ. Το έργο, το οποίο περιλαμβάνει παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού και συντήρησης πληροφοριακών συστημάτων, επεξεργασία δεδομένων και διαχείριση πληροφοριών, ξεκίνησε το Δεκέμβριο του 2004 και έχει διάρκεια δύο ετών με δυνατότητα επέκτασης για άλλον ένα χρόνο. Το μέγεθος των παρεχομένων υπηρεσιών αναμένεται να ξεπεράσει τις 50.000 ανθρωποημέρες ετησίως.

Ο Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου ΙNTRACOM, κ. Γιώργος Δεληγιάννης, δήλωσε σχετικά: 'Είμαστε περήφανοι για τις συνεχείς επιτυχίες του Ομίλου μας σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική αγορά όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα αντιμετωπίζοντας ιδιαίτερα σκληρό ανταγωνισμό από πολυεθνικούς κολοσσούς της πληροφορικής. Οι επιτυχίες αυτές επιβεβαιώνουν τη στρατηγική επιλογή του Ομίλου μας να ανταγωνιστεί στις διεθνείς αγορές διεκδικώντας έναν ηγετικό ρόλο στον τομέα παροχής υπηρεσιών & ολοκληρωμένων λύσεων'.

Η INTRASOFT International έχει καταξιωθεί ως ένας από τους πλέον σημαντικούς προμηθευτές υπηρεσιών πληροφορικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η υψηλή τεχνογνωσία του επιστημονικού της δυναμικού και η ικανότητα διαχείρισης σύνθετων μεγάλων έργων ανάπτυξης και εφαρμογής πληροφοριακών συστημάτων έχει αναγνωριστεί και κερδίσει την εμπιστοσύνη των Διεθνών Δημόσιων Οργανισμών της Ε.Ε. Το πελατολόγιο της INTRASOFT International περιλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των Ευρωπαϊκών Οργάνων όπως, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, την Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή, καθώς και την πλειοψηφία των Γενικών Δ/νσεων (DG) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων