Γνωστοποίηση

Η Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ ανακοινώνει ότι την 15/7/2005 ολοκληρώθηκε η απορρόφηση 7.400.000 κοινών και προνομιούχων μετοχών που κατείχαν εταιρίες συμφερόντων μετόχου αντίθετου προς την Διοίκηση της Εταιρίας και επιρροών του, από ομάδα βασικών μετόχων της Εταιρίας, μεταξύ των οποίων οι μέτοχοι - ιδρυτές της εταιρίας κ.κ. Χρ. Γεωργακόπουλος & Κων. Τσόκας καθώς και από στελέχη της εταιρίας, τα οποία πλέον συνδέονται με ενισχυμένες σχέσεις περιουσίας με την εταιρία και όχι μόνο με σχέσεις εισοδήματος.

Οι προοπτικές της εταιρίας μετά την επίλυση του μετοχικού της προβλήματος, που την ταλαιπώρησε επί (5) χρόνια και απετέλεσε τον αποκλειστικό παράγοντα επιβράδυνσης των ρυθμών ανάπτυξής της και περιορισμού της κερδοφορίας της, διαγράφονται ως εξαιρετικές. Όπως αποδεικνύεται και από την αδιάψευστη μαρτυρία των αριθμών όπως αυτοί αναφέρονται στις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις, η Ευρωπαϊκή Πίστη βρίσκεται σε ισχυρή οικονομική θέση που σε συνδυασμό με τις διοικητικές και οργανωτικές τομές στις οποίες προέβη στα (2) τελευταία χρόνια, αποτελεί εφαλτήριο για την επίτευξη όλων των στρατηγικών της στόχων όπως :

  • H ανάπτυξη στρατηγικών συμμαχιών ισχύος και λειτουργικών
  • Η ανάπτυξή της στην αγορά των Βαλκανίων και των παρευξείνιων χωρών και στην Κύπρο
  • Η επίτευξη υψηλής κερδοφορίας και
  • Η επέκτασή της σε όλο το φάσμα των χρηματοπιστωτικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών καθώς και υπηρεσιών βοήθειας προς την κοινωνία .

Η Διοίκηση της Εταιρίας δηλώνει ότι αυτή η εξαγορά αποτελεί απάντηση ήθους και ευπρέπειας στις αήθεις επιθέσεις που δέχθηκε η Εταιρία με διασπορά ψευδών περί δήθεν εξαγοράς της από άλλη ασφαλιστική εταιρία και άλλων συναφών δημοσιευμάτων, πράξη εμπιστοσύνης προς την εταιρία και τις προοπτικές της και απόδειξη συνέπειας προς τους ασφαλισμένους, τους μετόχους και τους εργαζόμενους που την εμπιστεύονται .


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων