Γνωστοποίηση

Γνωστοποιείται ότι στα δημοσιευθέντα, στον τύπο την 31η Μαρτίου 2006, <<Συνοπτικά Οικονομικά Στοιχεία και Πληροφορίες της χρήσης 2005>> της εταιρείας ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΑΕ και συγκεκριμένα στα <<Πρόσθετα Στοιχεία και Πληροφορίες>>, δεν έχουν συμπεριληφθεί εκ παραδρομής τα παρακάτω στοιχεία:

1. Τα θέματα έμφασης της Εκθέσεως Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή αναφέρονται α) στην τροποποίηση των δημοσιευθεισών ενδιάμεσων οικονομικών καταστάσεων μέχρι και του γ τριμήνου 2005 και των συγκριτικών τους στοιχείων για τα αντίστοιχα τρίμηνα της προηγούμενης χρήσεως 2004, λόγω διόρθωσης λάθους κατά την αρχική τους σύνταξη και β) στις ανέλεγκτες φορολογικά χρήσεις της εταιρείας.

2. Τα ποσά των πωλήσεων και αγορών σωρευτικά κατά την κλειόμενη χρήση και τα υπόλοιπα των απαιτήσεων και υποχρεώσεων στη λήξη της χρήσεως αυτής, που έχουν προκύψει από συναλλαγές με τα συνδεδεμένα μέρη, όπως αυτά ορίζονται από το ΔΛΠ 24 ανέρχονται στο ποσό: Euro 0,00 - Euro 66.940,80 - Euro 0,00 - Euro 64.876,80, αντίστοιχα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων