Γνωστοποίηση

Γνωστοποιείται ότι στις ενδιάμεσες Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις της 31.03.2006 της εταιρίας Unisystems Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε.Ε. περιλαμβάνονται οι εταιρίες "Uni-Nortel Τεχνολογίες Επικοινωνίας (Ελλάς) Α.Ε." στην οποία η εταιρία μετέχει με ποσοστό 70% και η εταιρία "Οικονομικές Τεχνολογίες Α.Ε." στην οποία η εταιρία μετέχει με ποσοστό 54,24 %.

Οι ανωτέρω εταιρίες δεν έχουν περιληφθεί στις Ενοποιημένες Οικονομικές Καταστάσεις του 2005 στο αντίστοιχο τρίμηνο, δεδομένου ότι:
- Η εταιρία "Uni-Nortel Τεχνολογίες Επικοινωνίας (Ελλάς) Α.Ε." αποκτήθηκε τον Αύγουστο του 2005.
- Στην εταιρία "Οικονομικές Τεχνολογίες Α.Ε." αποκτήθηκε ο έλεγχος τον Νοέμβριο του 2005 μετά από αύξηση του ποσοστού συμμετοχής στο Μετοχικό της Κεφάλαιο. Το 2005 μέχρι την ημερομηνία αυτή η εταιρία "Οικονομικές Τεχνολογίες Α.Ε." κατατάσσονταν στα διαθέσιμα προς πώληση χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία.

Στα διαθέσιμα προς πώληση χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία για το 2005 έως σήμερα περιλαμβάνονται και οι μετοχές των εταιριών:
- "Creative Marketing AE" στην οποία η εταιρία κατέχει το 40% του Μετοχικού Κεφαλαίου.
- "Itec ΚΕΚ Πληροφορικής ΑΕ" στην οποία η εταιρία κατέχει το 34% του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Μέχρι τον Ιούνιο του 2005 στα διαθέσιμα προς πώληση χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία περιλαμβάνονται επίσης και οι μετοχές της εταιρίας "Pronet Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών A.E." στην οποία η εταιρία κατείχε το 51% του Μετοχικού Κεφαλαίου και μεταβίβασε τον Ιούνιο του 2005.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων