Μεταβολή Ποσοστού Συμμετοχής

Σύμφωνα με το άρθρο 282 του Κανονισμού του Χ.Α. η εταιρεία Plias πληροφορεί το επενδυτικό κοινό ότι ενημερώθηκε για τις εξής μεταβολές ποσοστών μετόχων της σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 51/1992:
- H εταιρία BOVAL S.A. γνωστοποίησε ότι μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών αυτής στις 4.10.2006, το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της, βάσει των άρθρων 7 και 8 του π.δ. 51/1992 κατήλθε από 28,52% σε 11,36% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ. Στο ανωτέρω ποσοστό περιλαμβάνονται τα δικαιώματα ψήφου που κατέχει η EAGLE ENTERPRISES, ήτοι 11,36%, η οποία ελέγχεται από την RONDO HOLDING SA και η οποία με τ η σειρά της ελέγχεται από την εταιρία BOVAL S.A., ενώ το ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας παρέμεινε μηδενικό.
- Η εταιρία EAGLE ENTERPRISES S.A., μέτοχος της εταιρίας PLIAS ABΕE γνωστοποίησε ότι λόγω της μη συμμετοχής της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ, κατά την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών αυτής στις 4.10.2006, το ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ανωτέρω εταιρίας κατήλθε από 28,52% σε 11,36%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.
- H εταιρία LAVONOS ANSTALT γνωστοποίησε ότι μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών αυτής στις 4.10.2006, το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της, βάσει των άρθρων 7 και 8 του π.δ. 51/1992, κατήλθε από 74,56% σε 66,68% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ. Στο ανωτέρω ποσοστό περιλαμβάνονται τα δικαιώματα ψήφου των ελεγχομένων από αυτήν εταιριών BOVAL S.A., ήτοι 11,36% και THRUSH INVESTMENTS HOLDING LTD, ήτοι 55,33%, ενώ το ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας παρέμεινε μηδενικό.
- H εταιρία RONDO HOLDING S.A γνωστοποίησε ότι η ελεγχόμενη από αυτήν εταιρία EAGLE ENTERPRISES S.A. δεν συμμετείχε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ, με αποτέλεσμα, κατά την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της ανωτέρω εταιρίας στις 4.10.2006, το συνολικό ποσοστό συμμετοχής της, βάσει των άρθρων 7 και 8 του π.δ. 51/1992, να κατέλθει από 28,52% σε 11,36% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της PLIAS ΑΒΕΕ. Στο ανωτέρω ποσοστό περιλαμβάνονται τα δικαιώματα ψήφου που κ ατέχει η ελεγχόμενη από αυτήν εταιρία EAGLE ENTERPRISES S.A., ήτοι 11,36%, ενώ το ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας παρέμεινε μηδενικό.
- Η εταιρία TANACA HOLDING LTD γνωστοποίησε ότι μετά από απόκτηση μετοχών της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ στο πλαίσιο αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών αυτής στις 4.10.2006, το ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ ανήλθε από 0,00% σε 15,72%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.
- Η εταιρία THRUSH INVESTMENTS HOLDING LTD, μέτοχος της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ, γνωστοποίησε ότι μετά από απόκτηση μετοχών της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ στο πλαίσιο αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών αυτής στις 4.10.2006, το ποσοστό συμμετοχής της επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρίας PLIAS ΑΒΕΕ ανήλθε από 46,04% σε 55,33%, με αντίστοιχη μεταβολή του ποσοστού συμμετοχής της επί του συνόλου των μετοχών της εταιρίας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων