Νέος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της PC SYSTEMS A.E.

Πρόσφατα η PC SYSTEMS ενδυνάμωσε το ανθρώπινο δυναμικό της σε επίπεδο στελεχών με τον κο Γιώργο Ζενζεφίλη αναλαμβάνοντας καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή ενώ παράλληλα έχει την ευθύνη της Διεύθυνσης Πωλήσεων Δημοσίου Τομέα.

Ο κος Ζενζεφίλης έχει πτυχίο Μηχανολόγου-Μηχανικού απο το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και MSc Decision Science & Control Systems απο το Πανεπιστήμιο του Manchester (UMIST). Έχει επιδείξει μια επιτυχημένη καριέρα έχοντας αναλάβει διευθυντικές θέσεις στο χώρο του ΙΤ τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στο εξωτερικό. Έχει εργαστεί στην Shell International, ενώ για 14 συναπτά έτη εργάστηκε στον Όμιλο Intracom αρχικά ως Επικεφαλής Βιομηχανικής Πληροφορικής και μετέπειτα ως Επικεφαλής στον Τομέα Έργων του Δημοσίου στην Intrasoft και στην Intracom.
Μέλος της Επιτροπής Κοινωνίας της Πληροφορίας στο ΣΕΠΕ, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Ινστιτούτου Μηχανολόγων Μηχανικών Ελλάδος. Επίσης έχει διατελέσει σύμβουλος της Ευρωπαικής Επιτροπής σε θέματα διαμόρφωσης Στρατηγικής Πληροφορικής και Επικοινωνίας. Αξίζει να σημειωθεί οτι έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε περισσότερα απο 20 συνέδρια Πληροφορικής και Τεχνολογίας στην χώρα μας, με πλήθος σχετικών δημοσιευμάτων.

Η παρουσία του κου Γιώργου Ζενζεφίλη έρχεται να ενισχύσει την ήδη ισχυρή ομάδα management της εταιρείας μας, υλοποιώντας την συνολική στρατηγική της PC SYSTEMS για πολύπλευρη ανάπτυξη στους τομείς Τεχνολογίας Πληροφορικής και Επικοινωνίας, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό> δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της PC SYSTEMS, κος Βασίλης Ορφανός.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων