Παρουσίαση στο Σ.ΜΕ.Χ.Α.

Στα πλαίσια του προγράμματος παρουσιάσεων Εισηγμένων Εταιριών που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (Σ.Μ.Ε.Χ.Α), έγινε η παρουσίαση του Ομίλου ΝΙΚΑΣ, από τον κ. Διονύσιο Ρόρρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον κ. Γεώργιο Βάνη Οικονομικό Διευθυντή του Ομίλου.

Ο κ. Δ. Ρόρρης προσδιόρισε το όραμα της εταιρίας ως εξής: 'Κατέχοντας μια ηγετική θέση στην ελληνική αγορά και με το βλέμμα στραμμένο στη Βαλκανική αγορά, έχουμε ένα στόχο: το πάθος μας για την προσφορά των καλύτερων προϊόντων, με σεβασμό στον καταναλωτή, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στην ποιότητα και την δημιουργία αξίας για τους Μετόχους.'

Παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της εταιρίας στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια. Η στρατηγική της εταιρίας για τα επόμενα δύο χρόνια είναι η ηγετική θέση στις Βαλκανικές χώρες.

Στην Ελλάδα εκτός από τα παραδοσιακά προϊόντα της ΝΙΚΑΣ θα λανσαριστούν νέα προϊόντα στον χώρο των αλλαντικών, αλλά και προϊόντα που ανοίγουν ουσιαστικά νέες κατηγορίες και οδηγούν την εταιρία σε νέες κατευθύνσεις και δραστηριότητες όπως η κατηγόρια των ετοίμων γευμάτων 'Στο Πιάτο', η κατηγορία των τυριών όπου η ΝΙΚΑΣ έχει μπει δυναμικά, κυρίως με τα παραδοσιακό τυρί 'Εκ Δομοκού'.

Όσον αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα Α Τριμήνου 2005 (σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα μη ελεγμένα) :

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ομίλου Εταιριών ΝΙΚΑΣ για το Α Τρίμηνο της χρήσης 2005 σημείωσε αύξηση της τάξης του 15% .

Τα Καθαρά Κέρδη μετά από φόρους και Δικαιώματα Μειοψηφίας σημείωσαν αύξηση της τάξης του 20%.

Οι στόχοι ανάπτυξης στη διετία 2005 ? 2006 είναι 12 % για τις πωλήσεις, 12,5 % για τα Κέρδη προ Τόκων και Αποσβέσεων ( EBITDA) και 20 % για τα Καθαρά Κέρδη μετά από φόρους και τα Δικαιώματα Μειοψηφίας.

Η ΝΙΚΑΣ, στα 40 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική και διεθνή αγορά, έχει επάξια κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Σήμερα, προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα, που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, τη γεύση, την θρεπτική τους αξία και την ανώτερη ποιότητά τους, καθώς παρασκευάζονται από αυστηρά επιλεγμένα υλικά στις πιο σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις. Η εταιρία βασίζει την επιτυχία της στις επενδύσεις σε υπερσύγχρονα συστήματα παραγωγής και σε ανθρώπινο δυναμικό με έμπνευση, πάθος και όρεξη για δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων. Έτσι, βάζει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην καθημερινή διατροφή της ελληνικής οικογένειας επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, τη φράση που τόσα χρόνια συνοδεύει τα προϊόντα της: 'Βλέπεις ΝΙΚΑΣ, είναι καλό!'.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων