Παρουσίαση της F.G. EUROPE σε επενδυτές στον Καναδά

Με ιδιαίτερη επιτυχία έγιναν παρουσιάσεις της F.G. EUROPE A.E. σε Θεσμικούς, Αμοιβαία Κεφάλαια, εκπροσώπους Τραπεζών, εκπροσώπους μεγάλων Ιδιωτικών Ασφαλιστικών ταμείων και Ομογενών επενδυτών στις πόλεις Μόντρεαλ και Τορόντο του Καναδά στις 18 και 20 Ιανουαρίου 2005 αντίστοιχα.

Στο Μόντρεαλ η πρώτη παρουσίαση έγινε σε συνεργασία με το Montreal Certified Financial Analysts Society και η δεύτερη σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος, την Ελληνική Κοινότητα του Μόντρεαλ και την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος του Καναδά. ΣτoΤορόντο η πρώτη παρουσίαση έγινε σε συνεργασία με το Toronto Certified Financial Analysts Society και η δεύτερη σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος, την Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο, το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού και το Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο του Τορόντο. Σε όλες τις παραπάνω παρουσιάσεις συνδιοργανωτής ήταν το Ελληνικό Ινστιτούτο Σχέσεων με Επενδυτές (HIRI).

Λόγω της εξαιρετικά ιδιαίτερης βαρύτητας που δίνει η Διοίκηση της εταιρείας, στις εν λόγω παρουσιάσεις συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Ιωάννης Παντούσης, γεγονός που όλοι οι συμμετέχοντες το εξέλαβαν πολύ θετικά.

Σε όλες τις παρουσιάσεις έγινε ανάλυση των τομέων δραστηριοποίησης της F.G. EUROPE A.E., των προοπτικών και των αξόνων που θα κινηθεί η ανάπτυξη τόσο μέσα από τις υφιστάμενες δομές και προϊόντα όσο και μέσα από νέα σχήματα, νέες συμβάσεις και νέα προϊόντα. Ιδιαίτερα τονίστηκαν η εξαγωγικές επιδόσεις της εταιρείας στην Ιταλία και την νοτιοανατολική Ευρώπη, με αναφορά στα διεθνούς φήμης εμπορικά σήματα που κατέχει η εταιρεία. Δόθηκαν συγκεκριμένα σχέδια επιχειρησιακής πρακτικής όπως αυτή πηγάζει από την στρατηγική και τις πολιτικές που εφαρμόζει η εταιρεία. Επίσης αναπτύχθηκαν θέματα εταιρικής διακυβέρνησης, διαφάνειας και χρηματιστηριακά στοιχεία. Έμφαση δόθηκε στα οικονομικά στοιχεία του 2004 αλλά και στο εταιρικό ομόλογο τις εταιρείας αφού δίδει μέση ετήσια καθαρή απόδοση στη λήξη 7,5%. Ο μεγάλος μετασχηματισμός που έγινε με την συγχώνευση και η σταθερά ανοδική πορεία με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης, αποτέλεσε αντικείμενο επαινετικού σχολιασμού.

Τονίζεται ότι στις παρουσιάσεις αυτές υπήρξε πολύ μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων.

Στις παρουσιάσεις εκτός από την F.G. EUROPE A.E., συμμετείχαν επίσης οι εισηγμένες εταιρείες ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε. και ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Α.Ε., παρίστατο δε και ο Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ και μέλος του Δ.Σ. του Χ.Α. κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων