Πλοήγηση σε όλη την Ελλάδα με ακρίβεια και αξιοπιστία

Η MLS Πληροφορική ανακοινώνει την αναβάθμιση των γεωγραφικών δεδομένων του MLS Destinator, του standard συστήματος πλοήγησης στην ελληνική αγορά. Με τους νέους, πλέον ακριβείς και επίκαιρους χάρτες, που σχεδίασε η καταξιωμένη στο χώρο της γεωπληροφορικής εταιρία NGI, το MLS Destinator έχει εδραιωθεί ως το πιο αξιόπιστο και καλύτερα ενημερωμένο σύστημα αυτόματης πλοήγησης στην ελληνική αγορά. Το MLS Destinator καλύπτει 172 Αστικά Κέντρα σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων τα 122 με πλήρη δεδομένα πλοήγησης (ονόματα και αρίθμηση οδών καθώς και λοιπά κυκλοφοριακά στοιχεία), ενώ το ποσοστό της συνολικής κάλυψης του επαρχιακού οδικού δικτύου ανέρχεται στο 80%.
Το MLS Destinator διαθέτει πλήρη δεδομένα πλοήγησης για Αθήνα, Πειραιά, νομό Αττικής, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και πλέον και για τις πόλεις Καβάλα, Βόλο, Λάρισα, Ιωάννινα, Χανιά, Ρέθυμνο, Αγιο Νικόλαο, Ν. Αλικαρνασσό και Ν.Ιωνία Βόλου. Μετά τον πρόσφατο εμπλουτισμό των γεωγραφικών δεδομένων το MLS Destinator καλύπτει συνολικά 145.000 χιλιόμετρα οδικού δικτύου και 550.000 τμήματα οδικών αξόνων και περιλαμβάνει 40.000 κατηγοριοποιημένα σημεία ενδιαφέροντος (χρήσιμα).
Με στόχο τη διατήρηση του MLS Destinator στην κορυφή της πρωτοπορίας η διοίκηση της MLS προχωρά στην υλοποίηση του αναπτυξιακού της σχεδιασμού, που αφορά μεταξύ άλλων στην ενσωμάτωση στο σύστημα αυτόματης πλοήγησης σημαντικών τεχνολογικών λύσεων, που θα το καθιστούν μοναδικό στο είδος του παγκοσμίως. Επιπλέον, στα σχέδια της MLS και της NGI εντάσσεται και ο περαιτέρω εμπλουτισμός των γεωγραφικών δεδομένων, ώστε μέχρι το τέλος του έτους το MLS Destinator να περιέχει πλήρη δεδομένα πλοήγησης για 15 επιπλέον πόλεις, χάρτες οδών για 65 ακόμη πόλεις και να καλύπτει το 90% του συνολικού επαρχιακού δικτύου. Τέλος, σχετικά με την κατάρτιση ενοποιημένων λογιστικών καταστάσεων (εταιρειών με μηδενική δραστηριότητα, των οποίων εκκρεμεί η λύση ή η πώλησή τους), η εταιρία ακολουθώντας τις υποδείξεις της Ε.Κ. και σύμφωνα με τα ΔΛΠ βρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών. Όπως έχει ήδη αναφερθεί η επίδραση στα οικονομικά μεγέθη της εταιρίας είναι επουσιώδης.
Η εταιρία θα προβεί σε αναλυτική ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, μετά την κατάθεση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων στην Ε.Κ.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων