Πώληση 5.430.000 μετοχών κυριότητας Χ. Βωβού αντί υνολικού τιμήματος 100 εκατ. Euro

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Ή ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ Η ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Η "Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική Α.Ε." (η "Εταιρία") ανακοινώνει ότι ο κύριος Χαράλαμπος Βωβός, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και βασικός μέτοχος της Εταιρίας πώλησε 5.430.000 μετοχές της Εταιρίας (οι "Μετοχές") που αντιπροσωπεύουν 16% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας. Συνεπεία της πώλησης των 5.430.000 μετοχών η μετοχική συμμετοχή του κυρίου Βωβού στην Εταιρία θα ανέρχεται σε 35%.

Η διάθεση των Μετοχών έγινε σε περιορισμένο αριθμό θεσμικών επενδυτών μέσω επιταχυνόμενης διαδικασίας βιβλίου προσφορών (accelerated bookbuild) με τιμή Euro 18,42 ανά μετοχή, και συνολικό τίμημα για τις Μετοχές ανερχόμενο σε Euro 100.020.600.

Η Deutsche Bank A.G. London ("Deutsche Bank") ενήργησε ως γενικός συντονιστής (Global Coordinator) και διαχειριστής του βιβλίου προσφορών (Sole Bookrunner) για την διάθεση των Μετοχών. Οι χρηματιστηριακές συναλλαγές στο Χρηματιστήριο Αθηνών εκτελέστηκαν μέσω των χρηματιστηριακών εταιρειών Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος και Proton Χρηματιστηριακή.

O κύριος Χαράλαμπος Βωβός, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας αναφέρει: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ποιότητα των επενδυτών που συμμετείχαν στην προσφορά και προσδοκούμε να συνεχίσουμε να μεγιστοποιούμε την μετοχική αξία και να πραγματοποιούμε τους μακροπρόθεσμους στρατηγικούς μας στόχους για την εταιρία".

Το παρόν δελτίο τύπου δεν συνιστά ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί, θεωρηθεί ή εκτιμηθεί ότι συνιστά πρόσκληση προς το κοινό για επένδυση ή ως πρόσκληση προς το κοινό για την συλλογή αποταμιεύσεων του κοινού ή ως διαφήμιση, γνωστοποίηση, δήλωση ή ανακοίνωση πρόσκλησης για επένδυση στις μετοχές της Εταιρίας.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ Ή ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΟΠΟΙΩΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣ Ή ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. (SECURITIES ACT ΤΟΥ 1933) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ Ή ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΥΧΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής, που εκδίδεται από την Εταιρία κατ' αποκλειστική ευθύνη της Εταιρίας, έχει εγκριθεί για τους σκοπούς του άρθρου 21(2)(b) του νόμου Financial Services and Markets Act 2000 από την Deutsche Bank AG με διεύθυνση Winchester House, 1 Great Winchester Street, London EC2N 2DB. Η Deutsche Bank AG, ή οι σχετικές συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, ενεργεί για τον κύριο Βωβό και για κανένα άλλο πρόσωπο σχετικά με την προτεινόμενη προσφορά των κοινών μετοχών της Εταιρίας (η "Προσφορά") και δεν θα ευθύνεται σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον κύριο Βωβό για την παροχή της προστασίας που παρέχεται στους πελάτες της Deutsche Bank AG, ούτε για την παροχή συμβουλών σχετικά με την Προσφορά, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αυτής ή άλλα θέματα που αναφέρονται στην παρούσα.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων