Προχωρεί με επιτυχία η στρατηγική συνεργασία ΜΑΡΑΚ-ΖΤΕ στο χώρο των τηλεπικοινωνιών

Την Παρασκευή 13/05/2005 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Υφυπουργού Πληροφορικής και Βιομηχανίας της Κίνας ο οποίος συνοδευόταν από επιτελείο αρμόδιων Γενικών Διευθυντών του Υπουργείου του στο Διοικητικό Μέγαρο του Ο.Τ.Ε όπου έλαβαν χώρα συζητήσεις αμοιβαίου ενδιαφέροντος με τη Διοίκηση του Ο.Τ.Ε. και της COSMOTE. Τον Υφυπουργό και την ομάδα του συνόδευαν αρμόδια στελέχη της πολυεθνικής ΖΤΕ και ο Πρόεδρος της εισηγμένης εταιρείας Τηλεπικοινωνιών ΜΑΡΑΚ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε., κ. Ν. Πιπιτσούλης.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Υφυπουργού και της Διοίκησης του ΟΤΕ και της COSMOTE επικεντρώθηκαν κυρίως σε διεθνή κανονιστικά θέματα τηλεπικοινωνιών και στη διερεύνηση των προοπτικών προώθησης της 'Ελληνικής Τηλεπικοινωνιακής εμπειρίας' στην προσεχή Ολυμπιάδα του Πεκίνου 2008. Επίσης, στη διάρκεια της συνάντησης αυτής με τις Διοικήσεις του ΟΤΕ και της COSMOTE πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις σχετικά με την ανάπτυξη περαιτέρω επιχειρηματικής συνεργασίας του ΟΤΕ με τη ΜΑΡΑΚ και τη ΖΤΕ.

Στην τηλεοπτική συνέντευξη στο EXTRA CHANNEL που ακολούθησε και στην οποία μετείχαν δύο υψηλόβαθμα στελέχη της ΖΤΕ (οι αντιπρόεδροι κ.κ. Guo και Liang) καθώς και ο κ. Ν. Πιπιτσούλης, επιβεβαιώθηκαν οι προθέσεις των συνεργαζόμενων εταιρειών στην επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και σε νέους τομείς της αγοράς τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και στις Βαλκανικές χώρες. Επιπρόσθετα αποφασίστηκε να ενισχύσουν τη στρατηγική τους συνεργασία σε διευρυμένο πεδίο της αγοράς που περιλαμβάνει αρκετούς νέους πελάτες πέραν των μεγάλων Τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων