Σχολιασμός Δημοσιευμάτων

Σύμφωνα με την Απόφαση EK 5/204 Αρθρο 5 παρ. 1α η εταιρία μας προβαίνει σε διάψευση πληροφοριών όπως δημοσιεύτηκαν στην ημερομηνία 30/9/05 στα εξής μέσα ενημέρωσης:ΑΥΓΗ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ.

Ο Ομιλος Χατζηιωάννου, διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα του Τύπου που φέρουν εταιρεία του Ομίλου (πρώηνΗΛΙΟΦΙΝ) να έχει λάβει επιχορηγήσεις και στην συνέχεια να έχει σταματήσει την λειτουργία της.

Η δραστηριότητα του βαφείου-φινιριστηρίου της ΗΛΙΟΦΙΝ ανήκε στον Ομιλο Χατζηιωάννου από το 1997 μέχρι το 2003 και σ όλο το διάστημα αυτό υπήρξε κερδοφόρος και χωρίς οικονομικά προβλήματα. Τον Δεκέμβριο του 2003, στο πλαίσιο της στρατηγικής αποδέσμευσης του ομίλου από μικρότερες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ο κλάδος βαφείου-φινιριστηρίου πουλήθηκε στην εταιρία Αφοι Γιαννακίδη - Ergotextile.

Οι όποιες επιδοτήσεις είχαν εγκριθεί για την Ηλιοφίν και οι συνακόλουθες υποχρεώσεις, μεταφέρθηκαν κατά την παραπάνω μεταβίβαση, σύμφωνα με την υπ. ΔΒΕ/21006 από τις 30/12/03, απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, ο Ομιλος Χατζηιωάννου, ουδόλως σχετίζεται και ουδεμία ευθύνη φέρει για την μεταγενέστερη πορεία της Ηλιοφίν Α.Ε.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων