Σχολιασμός δημοσιευμάτων

Η Εταιρεία Ελληνική Υφαντουργία Α.Ε. με ανακοίνωση της διαψεύδει δημοσιεύματα της μερίδας του τύπου της 30ης Σεπτεμβρίου 2005 ως ανακριβή. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία περιλαμβάνεται σε κατάσταση επιχειρήσεων που δόθηκε από την 'Αυτόνομη Παρέμβαση' για τις οποίες αναφέρεται ότι επιχορηγήθηκαν και στη συνέχεια είτε προχώρησαν σε διακοπή των παραγωγικών τμημάτων, είτε μετέφεραν τις εργασίες τους σε άλλες βαλκανικές χώρες είτε έκαναν δραστική μείωση προσωπικού.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση :

Δεν υπήρξε μέχρι σήμερα διακοπή λειτουργίας παραγωγικού τμήματος στις εταιρείες του Ομίλου της Ελληνικής Υφαντουργίας Α.Ε. Αντίθετα, τα εργοστάσιά του συνεχώς εκσυγχρονίζονται και η δραστηριότητά τους επεκτείνεται.

Ολόκληρη η παραγωγή του Ομίλου συντελείται στην Ελλάδα, σε πλήρως καθετοποιημένες μονάδες. Η Ελληνική Υφαντουργία Α.Ε. είναι από τις λίγες μεγάλες επιχειρήσεις στη χώρα μας με σαφή εξαγωγικό προσανατολισμό, χωρίς θυγατρικές ή συνδεδεμένες επιχειρήσεις εκτός συνόρων.

Όσον αφορά το απασχολούμενο ανθρώπινο δυναμικό, όχι μόνον δεν υπήρξε δραστική μείωση, αλλά, αντίθετα, αυτό αυξήθηκε με την ίδρυση δύο θυγατρικών εταιριών. Σχετικά με την απόφαση υπαγωγής για τη συγκεκριμένη επένδυση, στην οποία αναφέρεται η συνδικαλιστική παράταξη του Συνασπισμού στη Γ.Σ.Ε.Ε., αυτή δεν προέβλεπε αύξηση θέσεων εργασίας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων