Σχολιασμός Δημοσιεύματος

Με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή της 24/10/2006 περί δικαστικής διένεξης μεταξύ της Εταιρίας και πρώην μετόχου της, η διοίκηση της SingularLogic ενημερώνει τα εξής:
Ο πρώην Πρόεδρος και πρώην μέτοχος της εταιρίας κ. Ιωάννης Κυριακόπουλος, μετά την μεταβίβαση των μετοχών του και την απομάκρυνση του από την διοίκηση της εταιρίας, προχώρησε στην ανάπτυξη ιδίας επιχειρηματικής δραστηριότητας χρησιμοποιώντας διακριτικό τίτλο και γνωρίσματα που αποτελούν κυριότητα της SingularLogic και κατ'' επέκταση των μετόχων της, ενώ προχώρησε και στην προσέλκυση στελεχών της SingularLogic και προσπάθησε να προσελκύσει πελάτες της Εταιρίας για την παροχή υπηρεσιών σε προγράμματα της SingularLogic χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση της, η οποία και κατέχει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας αυτών των εφαρμογών. Η πιο πάνω αναφερόμενη επιχειρηματική προσπάθεια είναι προφανές ότι στοχεύει στην εκμετάλλευση επιχειρηματικής δραστηριότητας για την οποία ο κ. Ι. Κυριακόπουλος έχει ήδη αμειφθεί μέσω της συγχώνευσης της εταιρίας DIS με την εταιρεία Computer Logic, δηλαδή την σημερινή SingularLogic.
Η διοίκηση της SingularLogic στα πλαίσια προστασίας τόσο των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας επί των εφαρμογών της όσο και κάθε άλλου περιουσιακού της στοιχείου, έχει προχωρήσει σε άσκηση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά της εταιρίας που ίδρυσε πρόσφατα ο κ. Κυριακόπουλους και κατά του ιδίου, για προστασία των πιο πάνω περιουσιακών της στοιχείων από κάθε ενέργεια αθέμιτου ανταγωνισμού, προασπίζοντας έτσι τα συμφέροντα των μετόχων της. Μαζί με την αίτηση, προχώρησε και σε αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής, το οποίο δεν έγινε δεκτό και ως εκ τούτου η όλη υπόθεση θα κριθεί κατά την εκδίκαση των Ασφαλιστικών Μέτρων στις 16 Φεβρουαρίου 2007. Έτσι είναι προφανής η ανακρίβεια του δημοσιεύματος περί απόρριψης των ασφαλιστικών μέτρων.
Επιπλέον η SingularLogic με γνώμονα την οριστική προάσπιση των εταιρικών της συμφερόντων, ανεξάρτητα της έκβασης των πιο πάνω νομικών ενεργειών, προτίθεται τις επόμενες μέρες να ασκήσει ανάλογη αγωγή κατά του κ. Ιωάννη Κυριακόπουλου και της εταιρίας του, με πρόσθετο στόχο την αποκατάσταση οποιασδήποτε ηθικής και υλικής ζημίας υφίσταται από τις ενέργειες αυτές.
Πέρα από τις όποιες νομικές κινήσεις που διενεργεί η SingularLogic, οι ενέργειες αυτές του κ. Κυριακόπουλου τίθενται στην κρίση του επιχειρηματικού κόσμου για την ηθική τους υπόσταση.
Η διοίκηση της εταιρίας έχοντας λάβει όλα τα μέτρα που εξασφαλίζουν την ομαλή και συνεχή εξυπηρέτηση των πελατών της στην επιχειρηματική μονάδα Enterprise DIS, συνεχίζει απρόσκοπτα την περαιτέρω ανάπτυξη των ιδιοπαραγόμενων προϊόντων της (Compak Win και Compak 400) και στην ενδυνάμωση της εν γένει επιχειρηματικής δραστηριότητας, προσδίδοντας συνεχώς προστιθέμενη αξία σε αυτές τις επιλογές των πελατών της.
Οι τακτικές και οι πρακτικές που στοχεύουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις στο επενδυτικό κοινό και τους πελάτες της εταιρίας δεν μπορούν να ανακόψουν την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού της Εταιρίας.
Η SingularLogic προχωρά με γοργούς ρυθμούς την διαδικασία αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου ύψους 56.000.000 ευρώ και την ολοκλήρωση της συνένωσης με τις εταιρίες Singular Software A.E. και Singular Integrator A.E.
Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω, η SingularLogic αναδεικνύεται στον μεγαλύτερο Όμιλο λογισμικού και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής στην Ελλάδα, με διεθνές όραμα, τεχνολογική πρωτοπορία και έμφαση στην σωστή εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων