Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση επαγγελματικών ακινήτων, MREF, στη Μόσχα

Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.E. συμμετέχει στη πρώτη διεθνή έκθεση επαγγελματικών ακινήτων της πόλης της Μόσχας MREF (Moscow Real Estate Forum) που πραγματοποιείται από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου στην πρωτεύουσα της Ρωσίας. Στην έκθεση MREF παρουσιάζονται σημαντικά επενδυτικά προγράμματα των περιοχών της Μόσχας και της Ρωσίας γενικότερα. Ο σκοπός της έκθεσης είναι να δημιουργηθεί στη Ρωσία ένας τόπος συνάντησης και επικοινωνίας Ρωσικών και ξένων φορέων της αγοράς ακίνητης περιουσίας, που θα ενισχύσει την προσέλκυση νέων επενδύσεων και θα παρέχεται η δυνατότητα ανταλλαγής τεχνολογικής εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Στην έκθεση θα πάρουν μέρος αντιπροσωπείες του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης της Ρωσίας, ο Δήμος της Μόσχας, επικεφαλείς τοπικών διοικητικών αρχών και ένας μεγάλος αριθμός σημαντικών ξένων επενδυτών και κατασκευαστών.
Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ, προβάλλει στο περίπτερο Νο 3 της αίθουσας 6, τα εξής έργα:
I. Εμπορικό Κέντρο Αθηνά, Οδησσός
Το Εμπορικό Κέντρο Αθηνά στο κέντρο της Οδησσού που εγκαινιάστηκε το Φθινόπωρο του 2004. Το Κέντρο, συνολικής επιφάνειας 30.000 τ.μ., περιλαμβάνει 162 χώρους καταστημάτων, πολυκαταστημάτων και γραφείων με παρουσία πολλών τοπικών και πολυεθνικών εταιρειών και επιχειρήσεων.
II. Μικτό Εμπορικό & Οικιστικό Συγκρότημα Aρτεμις, Κίεβο
Το Μικτό Συγκρότημα Κατοικιών, Γραφείων και Καταστημάτων Aρτεμις κοντά στις όχθες του Δνείπερου ποταμού στα ανατολικά προάστια του Κιέβου. Το συγκρότημα Αρτεμις, συνολικής επιφάνειας 53.000 τ.μ., περιλαμβάνει δύο επίπεδα επιφάνειας 6.000 τ.μ. με καταστήματα και χώρους ψυχαγωγίας και 2.000 τ.μ. με χώρους γραφείων. Πάνω από το εμπορικό τμήμα κατασκευάζονται δύο πύργοι 6 και 20 ορόφων αντίστοιχα, επιφάνειας 22.200 τ.μ., με 198 διαμερίσματα.
III. Οικιστικό και Ψυχαγωγικό Πάρκο Odessa Dream, Οδησσός
Το Οικιστικό και Ψυχαγωγικό Πάρκο Odessa Dream στην Οδησσό της Ουκρανίας. Πρόκειται για ένα πρότυπο μικτό συγκρότημα στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας το οποίο καταλαμβάνει έκταση 206 στρεμμάτων. Θα αποτελείται από 28 κτήρια, έξι διαφορετικών τύπων που θα καταλαμβάνουν συνολική δομήσιμη επιφάνεια 206.422 τ.μ.
IV. Μικτό συγκρότημα Chimki στη Μόσχα
Σε οικόπεδο 20.000 τ.μ. στη Ρωσική πρωτεύουσα η ΜΗΧΑΝΙΚΗ σχεδιάζει την κατασκευή ενός φιλόδοξου συγκροτήματος μικτής χρήσης που θα περιλαμβάνει τρεις πύργους συνολικής δομήσιμης επιφάνειας 157.190 τ.μ. Το συγκρότημα θα περιλαμβάνει υπερσύγχρονο ξενοδοχείο και χώρους για επαγγελματικές χρήσεις.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων