Την 31 Οκτωβρίου 2006 ολοκληρώνεται η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Η MARFIN FINANCIAL GROUP ενημερώνει τους μετόχους της και το επενδυτικό κοινό ότι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΛΑΪΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ανεβλήθη για μία εβδομάδα και συγκεκριμένα για τις 31 Οκτωβρίου 2006 και ώρα 5μ.μ.
Η αναβολή προτάθηκε, με την σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΛΑΪΚΗΣ, από την MARFIN F.G. και τον κ. Πλάτωνα Λανίτη, ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα ορισμένων μετόχων της μειοψηφίας για πρόσθετη ενημέρωση.
Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της MARFIN FINANCIAL GROUP κ. Α. Βγενόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Λόγω του οργανωμένου σχεδίου δημιουργίας εντυπώσεων που έχουμε ήδη καταγγείλει αποφασίσαμε με τον κ. Λανίτη ως μέτοχο και με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΛΑΪΚΗ να αποστερήσουμε μια μικρή μειοψηφία μετόχων από το επιχείρημα της δήθεν μη ενημέρωσής τους. Στην σημερινή Γενική Συνέλευση παρέστη το 52,36% των μετόχων της εταιρείας εκ των οποίων το 48,92% δια πληρεξουσίων. Επαναλαμβάνω την εκτίμησή μου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μετόχων της ΛΑΪΚΗΣ τάσσεται υπέρ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου που προτείνει το Δ.Σ. και υπέρ της δημιουργίας της MARFIN POPULAR BANK.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων