Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.) του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου τίθεται σε λειτουργία στις 30 Σεπτεμβρίου 2006

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Ελλάδος Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία, ενημερώνει τους πελάτες του, ότι το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (O.Π.Σ),τίθεται σε πλήρη λειτουργία στις 30 Σεπτεμβρίου 2006 και από τις 2 Οκτωβρίου 2006 οι συναλλαγές με το κοινό θα γίνονται με αυτό. Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.), θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω εξέλιξη και στον εκσυγχρονισμό του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αφού πλέον το σύνολο των τραπεζικών εργασιών της Τράπεζας τόσο εσωτερικά όσο και στις συναλλαγές με τους πελάτες θα γίνονται αυτοματοποιημένα και σύμφωνα με τις αρχές της τεχνολογίας που συνάδουν με τον τρόπο λειτουργίας των Τραπεζικών Ιδρυμάτων. Τα οφέλη που προκύπτουν από το Ο.Π.Σ. είναι πολλαπλά:
- Ταχύτητα σε όλες τις συναλλαγές.
- Ευελιξία στη δημιουργία νέων προϊόντων που θα καλύπτουν έγκαιρα τις ανάγκες των πελατών.
- Ευελιξία στη συνεργασία του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με τα ΕΛΤΑ, αφού θα παρέχεται η δυνατότητα ανάληψης και κατάθεσης για κάθε είδος λογαριασμού από το κοινό δίκτυο των δύο Oργανισμών.
- Δυνατότητα σύνδεσης όλων των καταθετικών λογαριασμών με χρεωστική κάρτα.
Το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (Ο.Π.Σ.), αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα υποδομής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Μία επίμονη προσπάθεια των τελευταίων ετών η οποία έγινε με τη συνεργασία μεγάλων εταιρειών του χώρου της πληροφορικής ,υλοποιείται προς όφελος των πελατών του, με την αμέριστη και επίπονη συμβολή των εργαζομένων του. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της εφαρμογής του Ο.Π.Σ. άνθρωποι και συστήματα θα εναρμονίζονται με στόχο να επιτευχθεί το μέγιστο της λειτουργίας του. Για αυτό ζητάμε την κατανόηση των πελατών μας και θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
- Τη Δευτέρα 2.10.2006 το ωράριο των καταστημάτων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου θα είναι 12:00 - 16:00.
- Την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του Ο.Π.Σ. (2.10.2006-6.10.2006) θα ισχύουν μόνο οι πρωινές ώρες λειτουργίας 7:30 - 14:00 και όχι οι απογευματινές.
- Για τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του Ο.Π.Σ., προτείνουμε για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση να χρησιμοποιείτε κατά το δυνατόν τα ΑΤΜ.
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο διανύει πλέον τη νέα εποχή του. Με παρουσία 104 χρόνων στη χώρα μας εκσυγχρονίζεται και στηρίζει πάντα εσάς τους αφανείς ήρωες αυτής της χώρας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων