Υπογραφή προσυμφώνου για την 100% εξαγορά της εταιρίας PRIMUS CALL ανώνυμης εταιρίας υποστήριξης υπηρεσιών επικοινωνιών

Η Lannet ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου ύψους 8 εκατ. Euro για την εξαγορά του 100% της εταιρείας PRIMUS CALL, ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡEΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. Η Primus Call Α.Ε., θυγατρική της εταιρείας Telepassport, είναι ένα εξειδικευμένο call center, το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα τον κύριο βραχίονα ανάπτυξης της μητρικής της εταιρείας. Η υπογραφή της οριστικής σύμβασης πώλησης-εξαγοράς και η ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών θα πραγματοποιηθεί μετά την διεξαγωγή οικονομικού και νομικού ελέγχου. Η εξαγορά της νέας εταιρείας θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση της Lannet, διαμορφώνοντας ένα πιό ανταγωνιστικό κανάλι προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, ευέλικτο και ευπροσάρμοστο στις ανάγκες που υπαγορεύει η αγορά. H PRIMUS CALL άρχισε την δραστηριότητα της τον Ιούνιο του 1998. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε ηγετική θέση στον χώρο, διαθέτοντας 120 θέσεις εργασίας, έχοντας επιτύχει:
- 'Aριστη δομή και λειτουργία μέσα από μία προηγμένη και διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία και ένα συνεχώς και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό.
- Διαχείριση και διενέργεια άνω των 5.000.000 τηλεφωνικών επαφών τα τρεισήμισι τελευταία έτη.
- "Ανάπτυξη, εφαρμογή και λειτουργία" δύο περιοχών δραστηριότητας, αυτήν της έρευνας αγοράς και αυτήν της αμφίδρομης επικοινωνίας από την ταυτόχρονη συλλογή και παροχή πληροφόρησης.
Η Lannet Communication με την εξαγορά αυτή στοχεύει στην ανάπτυξη του πελατολογίου της στον ευρύτερο τομέα τηλεφωνίας, internet, ενημέρωσης & ψυχαγωγίας, στην προώθηση νέων προϊόντων, με στόχο την κατάκτηση ηγετικού μεριδίου της αγοράς.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων