Υπογραφή Συμβάσεων με την ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε.

H J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή των παρακάτω Συμβάσεων με την ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε., για την κατασκευή των Έργων:

1. 'Συντήρηση του συστήματος μεταφοράς Φυσικού Αερίου & των εγκαταστάσεων του ' Νότιος τομέας', προϋπολογισμού 1,8 εκ. ευρώ, η οποία υπεγράφη στις 24/8/2005 μεταξύ της και της Εταιρείας J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. Αντικείμενο του έργου είναι οι εργασίες συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης τμημάτων του Συστήματος Μεταφοράς Φυσικού Αερίου και των εγκαταστάσεων του στο Νότιο Τομέα από την έξοδο του σταθμού ξεστροπαγίδας του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ έως τους σταθμούς ξεστροπαγίδων της νησίδας ΡΕΒΥΘΟΥΣΑΣ (συμπεριλαμβανομένων των σταθμών καθώς και των υποθαλάσσιων αγωγών) δηλ. το ΚΕΣ Αμπελιάς και το ΚΕΣ Πατήματος. Η ολική προθεσμία του έργου είναι δύο ημερολογιακά έτη από την υπογραφή της Σύμβασης.

2. 'Κατασκευή Χαλύβδινου Δικτύου 19 Bar και Δικτύου Πολυαιθυλενίου 4 Bar για βιομηχανικούς καταναλωτές στην ευρύτερη περιοχή της Κατερίνης του Ν. Πιερίας?, προϋπολογισμού 1,1 εκ. ευρώ, η οποία υπεγράφη στις 24/8/2005 μεταξύ της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΠΑ) Α.Ε. και της Εταιρείας J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. Αντικείμενο του έργου είναι ο λεπτομερής σχεδιασμός, οι απαιτούμενες μελέτες, η προμήθεια υλικών, η κατασκευή, ο έλεγχος και η συντήρηση (για την περίοδο εγγύησης), Χαλύβδινου Δικτύου Μέσης Πίσης 19 bar συνολικού μήκους περίπου 7.400 μέτρων και Δικτύου Πολυαιθυλενίου Χαμηλής Πίεσης 4 bar, συνολικού μήκους 2.000 μέτρων . Επίσης η εγκατάστασης ενός (1) M.R 19 bar στην πόλης της Κατερίνης και η σύνδεσή του με το Χαλύβδινο Δίκτυο 19 bar και το Δίκτυο Πολυαιθυλενίου 4 bar, καθώς και η εγκατάσταση δύο (2) M/R για την σύνδεση δύο (2) βιομηχανιών στο Δίκτυο Μέσης Πίεσης και δύο (2) M/R για την σύνδεση δύο (2) βιομηχανιών στο Δίκτυο Χαμηλής Πίεσης. Η ολική προθεσμία του έργου είναι διακόσιες εβδομήντα ημέρες (270) από την υπογραφή της Σύμβασης.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων