Υπογραφή της Σύμβασης για την κατασκευή του Έργου "THE PEARL - QATAR, Roads and Infrastructure Works", προϋπολογισμού $283,3 εκ (Euro 239 εκ)

H J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή της Σύμβασης για την κατασκευή του Έργου «THE PEARL - QATAR, Roads and Infrastructure Works», προϋπολογισμού $283,3 εκ (Euro 239 εκ), η οποία υπεγράφη μεταξύ της UNITED DEVELOPMENT COMPANY και της Κοινοπραξίας Joannou & Paraskevaides (Overseas) Ltd / J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. στην οποία η J&P-ΑΒΑΞ Α.Ε. μετέχει με ποσοστό 25%.

Το PEARL είναι ένα τεχνητό νησί με έκταση 400 εκταρίων δημιουργημένο έξω από την ανατολική ακτή του Κατάρ, σε απόσταση 20 χλμ. βόρεια της Πρωτεύουσας, Ντόχα. Στα επόμενα 5 χρόνια η UNITED DEVELOPMENT COMPANY (UDC), η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία real estate του Κατάρ θα αναπτύξει στο νησί το μεγαλύτερο και πολυτελέστερο θέρετρο του Κόλπου, που σε πλήρη ανάπτυξη θα περιλαμβάνει 3 πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων 800 κλινών συνολικά, 8.000 πολυτελείς βίλες, μονοκατοικίες και διαμερίσματα, 4 μαρίνες, σχολεία, καταστήματα και εστιατόρια σε 10 χωριστές θεματικές περιοχές, που θα στεγάσουν συνολικά 40.000 κατοίκους. Αντικείμενο της υπογραφείσας Σύμβασης είναι η κατασκευή όλων των έργων υποδομής του PEARL, που περιλαμβάνουν δρόμους, γέφυρες, πεζογέφυρες, ανισόπεδες και υπόγειες διαβάσεις, τον οδοφωτισμό και την οδοσήμανση, τα δίκτυα αποχέτευσης ομβρίων υδάτων, λυμάτων και άρδευσης και τα έργα Πολιτικού Μηχανικού για το σύστημα τηλεπικοινωνιών.

Η προθεσμία κατασκευής του έργου είναι 970 ημέρες.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων