Αναβολή λήψης αποφάσεων κατά την Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων λόγω έλλειψης της απαιτούμενης απαρτίας.

Πραγματοποιήθηκε την 13η Σεπτεμβρίου 2005 και ώρα 18.00 η Πρώτη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΙΝΤΕΡΣΑΤ και με διακριτικό τίτλο ΙΝΤΕΡΣΑΤ Α.Ε. , για συζήτηση και λήψη αποφάσεων αναφορικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία αναφέρονται στην από 30/08/2005 πρόσκληση των κ.κ. Μετόχων σε Πρώτη Επαναληπτική Συνέλευση και τα οποία είναι τα ακόλουθα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Επανέγκριση των παρακάτω με αριθμ. 2 και 3 θεμάτων της ημερησίας διατάξεως που αποφασίσθηκαν μεν από την Β΄ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 07/09/2004 και τα οποία δεν εγκρίθηκαν από την αρμόδια Αρχή λόγω εκπρόθεσμης συγκλήσεώς της εν λόγω Γενικής Συνέλευσης.

2. Αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 1 του Καταστατικού αυτής.

3. Μεταφορά της έδρας της εταιρίας και τροποποίηση του σχετικού άρθρου 3 του Καταστατικού αυτής.

Σε αυτήν παραβρέθηκαν μέτοχοι εκπροσωπούντες 7.158.175 κοινές ονομαστικές μετοχές, ήτοι ποσοστό 21,78% εμπροθέσμως δεσμευθείσες.

Από τα ως άνω διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία και δεν είναι δυνατή η νόμιμη συγκρότηση της Πρώτης Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή η λήψη αποφάσεων αναφορικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ως εκ τούτου αποφασίστηκε από τους παρασταθέντες και ψηφίσαντες μετόχους με ψήφους 7.158.175 επί συνόλου 7.158.175, ήτοι με ποσοστό 100%, να συζητηθούν τα εν λόγω θέματα ημερήσιας διάταξης στην Δεύτερη Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων που θα συγκληθεί στις 03 Οκτωβρίου 2005 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην έδρα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων