Ανακοίνωση

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι με την Απόφαση 430/12.7.2006 του Γενικού Διευθυντή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αποφασίστηκε:
1. Η χορήγηση άδειας στην επισπεύδουσα εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ για τη διενέργεια της εκποίησης 3.730 μετοχών που αποτελούν αδιάθετα κλασματικά υπόλοιπα, τα οποία προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της επισπεύδουσας λόγω απορρόφησης δραστηριοτήτων και περιουσιακών στοιχείων της διασπώμενης ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.
2. Ο διορισμός της εταιρείας EFG Eurobank ΑΧΕΠΕΥ ως το αρμόδιο μέλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών.
3. Η εκποίηση των μετοχών θα διενεργηθεί στις 4 Αυγούστου 2006, ημέρα Παρασκευή, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 99 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Η τιμή εκκίνησης για την εκποίηση των μετοχών, όπως έχει οριστεί από την Εταιρεία, δεν μπορεί να είναι κατώτερη από την αμέσως προηγούμενη από την εκποίηση τιμή κλεισίματος σε ποσοστό μεγαλύτερο του δύο τοις εκατό (2%).
4. Το Μέλος οφείλει αυθημερόν να ενημερώσει την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ ΤΕΒ ΑΕ, το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το αποτέλεσμα της εκποίησης.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εκποίησης, η Εταιρεία, θα προβεί σε νέα ανακοίνωση για το αποτέλεσμα της εκποίησης, καθώς και τη διαδικασία προκειμένου οι δικαιούχοι μέτοχοι να εισπράξουν το ποσό που δικαιούνται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων