Ανακοίνωση καταβολής μερίσματος χρήσεως 1.1.2005 έως 31.12.2005

Ανακοινώνεται κατ' άρθρο 279 του Κανονισμού του Χ.Α. από τη SATO A.E. ότι κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων αυτής της 21ης Ιουνίου 2006, εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος ποσού 0,03 ευρώ ανά μετοχή και ειδικότερα: Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 22ας Ιουνίου 2006 (ημέρα προσδιορισμού των δικαιούχων). Από την 23η Ιουνίου 2006, οι μετοχές της Εταιρείας θα αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεως χωρίς το δικαίωμα λήψεως του παραπάνω μερίσματος (ημέρα αποκοπής του μερίσματος). Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει από την 3η Ιουλίου 2006 μέχρι την 2α Ιουλίου 2007 και θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α (άρθρο 329) και τον Κανονισμό του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (άρθρο 39) μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ), η οποία θα καταβάλει το μέρισμα ως ακολούθως:
1. Στους χειριστές (χρηματιστηριακές εταιρείες και τράπεζες) των δικαιούχων μετόχων, οι οποίοι (χειριστές) θα δηλώσουν στην ΕΤΕ ότι έχουν δικαίωμα είσπραξης μερίσματος για τους πελάτες τους, προκειμένου να το καταβάλουν στους μετόχους ή να πιστώσουν τους λογαριασμούς των μετόχων. Σχετικά οι κύριοι χειριστές πρέπει να απευθύνονται στην ανάδοχο ΕΤΕ (Υποδιεύθυνση Θεματοφυλακής Ιδιωτών Επενδυτών και Χρηματιστηριακών Συναλλαγών, Τμήμα Εταιρικών Πράξεων και Αναδόχων, οδός Καραγεώργη Σερβίας 6, Σύνταγμα- Αθήνα και στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210. 3340608 - 611- 613. Υπεύθυνοι είναι οι κ.κ. Μάρκος Αλβέρτης και Ιωάννης Ξύδης.
2. Για τους μετόχους οι οποίοι δεν θα κάνουν την πιο πάνω δήλωση μέσω των χειριστών τους, οι δικαιούχοι μέτοχοι θα μπορούν να εισπράξουν το μέρισμα και αυτοπροσώπως ή μέσω νομίμως εξουσιοδοτημένων εκπροσώπων τους (με την προσκόμιση σχετικής εξουσιοδότησης του δικαιούχου, θεωρημένης ως προς το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια Αρχή), από όλο το δίκτυο των καταστημάτων της ΕΤΕ προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα και εκτύπωση του Κ.Α.Μ.Ε. (κωδικού αριθμού μερίδας στο Σ.ΑΤ. ) μέχρι την 2.7.2007
3. Μετά την 2.7.2007, η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της Εταιρείας (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 168 και Σοφοκλέους , Μαρούσι Αττικής τηλ. επικοινωνίας 210.87.67.27 , υπεύθυνη τμήματος εξυπηρέτησης μετόχων κ. Ε. Φραγκογιάννη). Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός πενταετίας παραγράφονται υπερ του Δημοσίου.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων