Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Ανακοινώνεται από την εταιρία ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΕ ότι την 16η Νοεμβρίου 2006 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν 2 μέτοχοι που εκπροσωπούν τους ίδιους προσωπικά και 10 λοιπούς μετόχους δια εξουσιοδοτήσεων, επίσης 2 εκπρόσωποι 2 μετόχων που ήταν συνολικά κάτοχοι 4.485.710 μετοχών και αντιπροσώπευαν συνολικά ποσοστό 79,36 %. Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας απεφάσισε για τα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης.
Θέμα 1ο: Oι παριστάμενοι μέτοχοι ομόφωνα αποφάσισαν την ανάκληση της απόφασης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 26ης Ιουνίου 2006 για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων με καταβολή μετρητών κατά ευρώ 1.017.360,00 με την έκδοση 1.695.600 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας ευρώ 0,60 ανά μετοχή και τιμή διάθεσης ευρώ 2 ευρώ ανά μετοχή, με αναλογία τρεις (3) νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε δέκα (10) παλαιές.
Θέμα 2ο: Oι παριστάμενοι μέτοχοι ομόφωνα αποφάσισαν να μην προβεί η εταιρία σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με την καταβολή μετρητών ενώ παράλληλα αποφάσισαν την χρηματοδότησή του επενδυτικού σχέδιου της 2006 - 2007 με εναλλακτικές μεθόδους χρηματοδότησης.
Θέμα 3ο: Κατ'' εφαρμογή της ανωτέρω αποφάσεως η ''Εκτακτη Γενική Συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.
Θέμα 4ο: Η γενική Συνέλευση ομόφωνα ενέκρινε την κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρίας και συγχώνευση όλων των ανωτέρω τροποποιήσεων του.
Θέμα 5ο: Η Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα λόγω ελλείψεως αναγκαιότητας να μην παρασχεθεί έγκριση υπογραφής συμβάσεως σύμφωνα με το ''Αρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920
Θέμα 6ο:Ο Δ/νων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Πάρις Κοκορότσικος έλαβε το λόγο και ενημέρωσε το σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την δραστηριότητα της εταιρίας.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων