Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Σας ενημερώνουμε ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας ΜΑΘΙΟΣ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΑΕ που έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου 2005 και ώρα 11:00π.μ. στα γραφεία της εταιρίας με απαρτία 69,137% αποφάσισε ομόφωνα και ενέκρινε τα ακόλουθα:

1. Τον Ισολογισμό και το Προσάρτημα αυτού μετά των Οικονομικών Καταστάσεων Χρήσεως Έτους 2004 και του συνοδεύοντος αυτού λογαριασμού 'Αποτελεσμάτων Χρήσεως' μετά των επ'αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

2. Των Ενοποιημένων Οικονομικών Καταστάσεων Χρήσεως Έτους 2004 μετά των επ'αυτού εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών.

3. Την απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσεως 2004.

4. Τη διανομή μερίσματος 0,030 ανά μετοχή. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρίας στη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α. στις 30-6-2005. Από 1-7-2005 η μετοχή θα διαπραγματεύεται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος χρήσης 2004. Ημερομηνία έναρξης πληρωμής μερίσματος ορίζεται η 19/8/2005. Η πληρωμή του μερίσματος θα γίνει από τα γραφεία μας Επιδαύρου 5, ?γιος Ιωάννης Ρέντης. Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση. Η καταβόλή θα πραγματοποιηθεί εντός του νόμιμου διαστήματος των 2 μηνών από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.

5. Ενέκρινε και προενέκρινε τις αμοιβές και τους μισθούς των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των απασχολούμενων στην εταιρεία για τις χρήσεις 2004 και μέχρι την Τακτική Γενική Συνέλευση του 2006.

6.Την επιλογή Ορκωτών Λογιστών, ενός Τακτικού και ενός Αναπληρωματικού Ελεγκτή για την Ετήσια Χρήση 2005 καθώς και προενέκρινε της αμοιβής των.

7.Επικύρωσε την εκλογή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος με την απόφαση 224/20-9-04 του Διοικητικού Συμβουλίου.

8. Σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και τροποποίηση των άρθρων 5 παρ. 1 και 35 του καταστατικού δεν ελήφθη απόφαση υλοποίησης, η οποία απόφαση θα ληφθεί με νεωτέρα Έκτακτη Γενική Συνέλευση.

9. Επίσης σχετικά με τη λήψη απόφασης για την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης, δεν ελήφθη απόφαση, η οποία απόφαση θα ληφθεί με νεωτέρα Έκτακτη Γενική Συνέλευση.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων