Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η Τράπεζα Αττικής ανακοινώνει ότι την 16 Σεπτεμβρίου 2005, οπότε συνεχίσθηκε η αναβληθείσα ΄Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας της 26ης Αυγούστου 2005 (παρέστησαν μέτοχοι εκπροσωπούντες το 81,358% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου) ελήφθησαν κατά πλειοψηφία οι ακόλουθες αποφάσεις:

1) Η λύση και καταγγελία της Συμβάσεως Ομαδικής Ασφάλισης Καταβολής Συντάξεων στο προσωπικό της Τράπεζας Αττικής Α.Ε., του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής (Σ.Υ.Τ.Α.) και της Α.Ε.Ε.Γ.Α. Η ΕΘΝΙΚΗ (Αρ. Συμβολαίου 2642/7) και του οικείου Κανονισμού ΄΄Λογαριασμού Διαχείρισης Κεφαλαίου Πρόσθετης Ασφάλισης Συμπληρωματικών Συνταξιοδοτικών Παροχών΄΄ και υπαγωγή στις διατάξεις του Ν. 3371/2005 (ΦΕΚ 178/Α/14.07.2005)

2) Η συνέχιση της συζήτησης και της προσπάθειας για τη βελτίωση της ασφαλιστικής κατάστασης του προσωπικού της Τράπεζας με προτάσεις συμπληρωματικές προς την υπαγωγή στον Ν. 3371/2005 με κύριο γνώμονα την καλή πορεία της Τράπεζας.

3) Η παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας για την υλοποίηση των αποφάσεων για καταγγελία του προαναφερόμενου ασφαλιστηρίου και για υπαγωγή στις διατάξεις του Ν. 3371/2005 καθώς και για υποβολή των σχετικών αιτήσεων υπαγωγής στο Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ., στο Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Ε.Α.Μ. και στο Ε.Τ.Α.Τ. και η παροχή εξουσιοδότησης στον Πρόεδρο και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο να προβούν σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την υλοποίηση των παραπάνω.

4) Επικυρώθηκε η εκλογή ως νέου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του κ. Ιωάννη Βαθειά σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Χαρίλαου Δάσκαλου


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων