Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα την Πέμπτη 11 Μαίου 2006 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων στα γραφεία της εταιρείας στο Prilep (FYROM). Οι μέτοχοι που συμμετείχαν ήταν 3 (τρείς) και αντιπροσωπεύουν το 88,43% δηλαδή 4.144.588 σε σύνόλο 4.686.858 μετοχές, όλες δε οι στη συνέχεια αναφερόμενες αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα.
Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη εγκρίθηκαν οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση 2005 οι εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.
Όσον αφορά τη διανομή του μερίσματος για τη χρήση 2005 μετά από πρόταση του Προέδρου και εκπροσώπου του βασικού μετόχου (FHL Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΒΕΕ) κ. Ηλία Κυριακίδη προτάθηκε και εγκρίθηκε ομόφωνα να διανεμηθεί μέρισμα ευρώ 0,60 (μικτό) ανά μετοχή. Δικαιούχοι μερίσματος θα είναι οι μέτοχοι της εταιρείας κατά την 26 Ιουνίου 2006.
Εγκρίθηκε ομόφωνα η αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. κ. Μεθόδιου Γιάνναλη από τον κ. Goran Poposki ο οποίος και αναλαμβάνει τα καθήκοντα του executive director. Εξελέγη η εταιρεία Grant Thornton ως Ορκωτός Ελεγκτής για τον έλεγχο της χρήσης 2006.
Αναφορικά με τους κατόχους ΕΛ.ΠΙΣ. η Τράπεζα Πειραιώς (ως εκδότης ΕΛ.ΠΙΣ. )θα ενημερώσει με νεότερη ανακοίνωση για τον ακριβή χρόνο και τρόπο καταβολής του μερίσματος.


Αναζήτηση
Εργαλειοθήκη
Νόμοι και Κανονισμοί

Αγορά

Γενικός Δείκτης

Ημερολόγιο

FinancialCalendarPortlet

Εκδότης Αντικειμένων